Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze (81)

AweDuckling 

všechny recenze uživatele

Svižný, zajímavý a zábavný seriál. Jemný britský humor a ironie a drama v jednom. Vážná témata pojímá s nevídanou lehkostí. Díky tomuhle seriálu jsem si oblíbila Billie Piper - ačkoli mě předtím jako Rose v DW neoslnila, tady si mě jako Hannah/Belle naprosto získala. "Some choices we make for ourselves in life. And some we make for other people. Not because we don't love them. But because we do. The only way we know it's right is if it let's us stay true to ourselves. But we can't regret our choices. The past is behind us. All we have is the present and the future. Whatever that may bring." ()

linger 

všechny recenze uživatele

prva seria sa mi velmi pacila, prisla mi originalna, zabavna, a hlavna hrdinka velmi sympaticka, aj ked samozrejme nevidela co bolo zjavne (best mate...) - v druhej a tretej serii sa to uz pohlo do viac emotivnych koncin, moralnych otazok a tak dalej ale ok, este to slo. ale stvrta seria bola uplny trapas! vazne, asi tak kazdych 20 sekund nejaky hudobny podmaz, bez ktoreho sa to predtym pokojne obislo, a zaber na ludi, ako sa osamele prechadzaju, alebo sedia s hlavou v dlaniach, cumia do blba, proste "emocie" jak hovado... plus neviem co spravili s billie piper, ale ospatnela, a tie prestrihy na rozne "fantazie" boli fakt navyse. komedialny prvok? no iste... mohol to byt jeden z mojich oblubenych serialov, ale spravili z toho telenovelu o vymachlenej bordelmama, co sa kvoli slizkemu divnemu stalkerovi vykasle na chlapa, ktory ju asi jediny nechce len pretiahnut.. no ale co uz, ked je raz kurva. vlastne v poslednych dieloch k poriadnemu sexu ani nedoslo, zjavne kazdy chlap ma nejaku uchylku, ako hranie scenok z jamesa bonda, obliekanie sa za babatko, pripadne do zenskeho pradla, wrestling na koberci...takze zo 4 hviezdiciek idem na 3. skoda skoda ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ahoj já jsem ´´luxusní´´ štetka a žiju dvojím životem.Normálně jsem nevýrazná sekretářka ale v noci..grrwrr mňau sem neskutečně žhavá děvka,co ráda neustále mrdá,ale ještě radši vo tom imbecilně pindá.Stovky hezčích holek jsou rozmístěny po Pražských privátech,kde vám za pětikilo přeblafne pinďu desetkrát sympatičtější studenka biologie nežli je tahle ´´žhavá´´ Britská fuchtle a na ČSFD jsou rozmístěny stovky lepších a méně zbytečných seriálu,které mají menší hodnocení nežli tento naprosto nejzbytečnější výplod seriálové produkce posledních let. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Odvážna situačná komédia snažiaca sa kombinovať drámu s komédiou. Treba podotknúť, že v prvej sérii sa tvorcovia upriamili najmä na komediálnu zložku, čo sa im darilo v jednej časti viac, v inej menej. Druhá séria však výrazne "zvážnela" a musím priznať, že sa mi to takto páči viac. V každom prípade však ide o zaujímavý a nepochybne odvážny počin, ktorý potvrdzuje, že filmy so sexuálnou tématikou nemusia byť za každú cenu vulgárne, prípadne adresované teenagerom. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Začal jsem koukat jenom kvůli Billie Piper. Mám rád Doktora Who =) Musím ale přiznat, že není můj typ a vzhledově mně do role moc nesedí, možná se angličanům libí. Mám rád její přízvuk a intonaci, takže s dabingem je to pro mě absolutně nezajímavé. Děj je nudný, nedotažený a opakující se (vydržel jsem 1.serii). Styl natočení se mně nelíbí "to mlhavé rozhostření" je dle mě naprosto zbytečné a jen kazí dojem. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Billie Piper, představitelka Hannah, byla v průběhu natáčení 2. série těhotná, což se tvůrci seriálu snažili krýt volným oblečení a snahou nezabírat kamerou hereččin trup. Její stav byl také důvodem, proč se ve 2. sérii oproti jiným řadám objevuje méně „lechtivých“ scén, pro které bylo třeba sehnat dablérku a natáčet scény pracně vždy dvakrát. (Exos)

Reklama

Reklama