Reklama

Reklama

Bloodrayne: Třetí říše

  • USA BloodRayne: The Third Reich (více)

VOD (1)

Dampírka Rayne se tentokrát dostane do nacistického Německa během 2. světové války a čeká ji setkání s Ekartem Brandem. Tento nacistický velitel by rád naočkoval kapičku Rayniny krve Adolfu Hitlerovi, čímž by z něj učinil dampíra a umožnil mu dosáhnout nesmrtelnosti. (Filmbox)

Recenze (67)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příběh byl stejně blbej jako ve hře, to se filmu upřít nedá. Ale Uwe do filmu narval nějakou Natassiu Malthe, která tam byla žhavá, jak plechová střecha při nejteplejším dnu v roce. Tím si mě získal a díky tomu mě to i docela bavilo. Co ale bylo na filmu nejvíc vtipný? Asi scény míst, které jsem viděl už jednou ve filmech, a které mu s tímhle filmem vyšly ve stejnou dobu: Blubberella a Auschwitz. Ano, jedná se úplně o stejná místa, stejné herce, prakticky kolikrát i stejné scény. Kdyby nebyl debil, natočí jenom tohle a bude mít pokoj. Ale ne, on musí bejt jinej a z pár kulis vyždímat maximum. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Třetí Bloodrayne je určená především pro nadržené pubescenty, či případně chtivé lesbičky, jelikož upnutý korzet hlavní představitelky právě nikoho z těchto dvou skupiny jistě nemůže nechat chladným a jelikož za těch sedmdesát minut trvání tohoto filmu není prakticky o ničem jiném, než o promenádování se a tlachání ústřední hrdinky, tak se nabaží skutečně více než dost. Zbytek publika se ovšem bude očekávaně trápit nad typickým produktem německého przniče Uwe Bolla, jenž ani tentokrát nevybočil ze své zoufalé tvorby, jenž je kombinací lacinosti, hlouposti a naivity, vytvořené netalentovaným tvůrcem, jehož výtvory nebudí nic jiného, než rozpaky a pocity marnosti. Ovšem pozor! Třetí Bloodrayne je sice opět vážně televizní záležitostí, s triviální zápletkou, bez napětí, bez atmosféry, s nulovými postavami, s mizernou akcí a lacinými efekty, zároveň ale musím nutně podotknout, že minimálně co se této třídílné série týče, tak mi z nich Třetí říše vychází jako ta nejpovedenější, i když vlastně ale nedokážu v podstatě vysvětlit proč, jen na mě zkrátka ale zapůsobila nejsnesitelněji, a to možná i kvůli tomu, že se zde Uwe tentokrát vyhnul trapnostem a filmovým kiksům, které jinak ve velkém doprovází jeho tvorbu. Takže na doporučení to tedy rozhodně stále není, bavit se u toho případný divák nemá šanci, ale opakuji, v rámci Bollovo filmografie to přežít lze bez nějaké větší újmy. ()

Reklama

Shorty_ odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečné zklamání. Zkouknul jsem to jen díky lasce ke hře. Celá série má u mě sestupnou tendenci hvězdiček a to jsem u prvního dílu začal na dvou... Jestli natočí 4. díl v podobném duchu, opravdu netušim kam se dá s hodnocením dále klesnout. Přitom nejsem jeden ze zarytých odpůrcu Bolla. Z jeho filmů například House of the Dead byl opravdu vtipnej, Alone in the Dark průměrné béčko a ve jménu krále vcelku povedený film. Ale tohle se opravdu nedá a to jsem člověk co má slabost pro akční hrdinky, navíc když to má být opravdu pěkná upírka. Za tu čepici a oblek co nechal Rayne nosit by zasloužil Boll facku, alespoň jí na pár vteřin svléknul což je jediné plus celého filmu. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No panečku, to byl zase jednou chaos....takže napřed k mým vlastním postřehům - hudba horší jak v druhém díle, to mě trochu Jessica de Rooij zklamala, páč ve Vykoupení byla hudba úchvatná. Dále mi přišlo jakoby Natassii dost narostly prsa...což je plus. :-) A teď k samotnému hodnocení. Po dvojce je The Third Reich zase o stupeň horší, co naplat, že se film snaží zachraňovat erotika...očekávaný výsledek se nedostavil. Krátká stopáž je tedy v tomto případě výhodou (kratší utrpení). Jediné dva okamžiky, které stojí za to vyzdvihnout, jsou právě zmíňované erotické scény, jelikož Natassii to docela sekne, nestydí se a dokonce má odvahu si střihnout lesbickou scénu. Druhý okamžik (ten důležitější mimochodem) byl dost povedený souboj, ve kterém Rayne jednou jedinkrát za celý film použila své meče a bylo to kurva znát. Do psí prdele, proč takových scén nebylo více mi nejde do hlavy. Škoda, že tahle jediná měla délku trvání sotva půl minuty. Taky největší okamžik co se týče hudby, bohužel délka trvání stejná jako samotný souboj. Finále bylo hrozně trapné a finální "boss" katastrofální ... Uwe, Uwe, to jsi zase jednou posral. 35% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zatím co nás dvojka zavedla na Divoký západ, odehrává se tento příběh trochu dál v čase. Zavede nás do období druhé světové války. Hned na úvod malé připomenutí, jak a proč se Rayn stala damphýrkou a z toho vyplývající její nenávist k upírům. Jenže i ona dělá své chyby a tak si vlastně svého úhlavního nepřítele v tomto příběhu stvoří sama. Sice nechtěně, ale je to podstata tohoto filmu. A to by nebyl Uwe Boll aby v tom nebylo trochu nacizmu, vlastně se to nabízí samo, je to z druhé světové. Nechybí tu Německá armáda, Adolf a jeho symbolizmus. Tady je to okořeněno ještě myšlenkou o upíří neporazitelné armádě. CITÁT - Obklopena násilím, nepoznala jsem nikdy osvobození od temnoty.......... Jenže upíři nesnáší světlo a to je problém. Dá se vyřešit? Ano, dá, Rayn se světla nebojí a to německý doktor ví. Potřebuje vzorek její krve, jak jinak, pro Vůdce. Tady se mi zase trochu (S)tmívá před očima, ještě, že to není romantika...ale ono možná jo. Nečekejte super sex, ale trochu lesbické lásky tu bude, a přijde i oral. Můžeme tu lehce i obdivovat krásné tělo herečky Natassi Malthe. CITÁT - Ó, ano. Přesně tak............ Krásná Rayn se zde musí vypořádat z jedním ze svých "synů", protože chtě nechtě stvořila monstrum a to musí zabít. Jenže to monstrum má za sebou skoro celou Německou armádu. Bude to masakr. Boj o život a smrt. CITÁT - Pracovat v týmu znamená smrt týmu......... Okolo 44 minuty se odehraje na plátně krásný, leč strašně krátký souboj. Rayn zde ukáže své umění z meči. Celá ta scéna je doprovázena pěknou hudbou, která je v tomto příběhu celkem nevýrazná. Oproti dvojce se tu Jessica de Rooij moc neukázala. Jessica de Rooij je hlavní "hudebnice" Uwe Bolla. Mám li udělat propočet celé trilogie tak musím napsat, že jednička měla dobrou kameru a povedené triky, dvojka měla naprosto úžasnou hudbu a trojka má vynikající scénář. Jako celek bych to hodnotil za tři. Jedničce jsem však dal tři, dvojce také a trojka dostane čtyři hvězdy. Tenhle příběh za to opravdu stojí. CITÁT - Dobré ráno, zkurvysyni........... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Záhřebu v Chorvatsku. (rafix)

Reklama

Reklama