Reklama

Reklama

Nora Roberts: Pod nebem Montany

(TV film)
  • Česko Sladká Montana (více)

Obsahy(1)

Jack Mercy byl bohatý chovatel dobytka, který ve své poslední vůli odkázal svůj obrovský ranč v Montaně svým třem dcerám. Problém je v tom, že každá z nich má jinou matku, navzájem se vůbec neznají a otcova závěť skrývá jednu podmínku. Dcery zdědí svou část majetku pouze v případě, že spolu dokážou na ranči celý jeden rok společně žít. Ani jedna z dcer neočekává, že tohle vynucené rodinné shledání bude procházka růžovým sadem. Zároveň však žádná z nich nepředpokládá, že se mezi nimi bude pohybovat sabotér, který je odhodlán udělat vše pro jejich neúspěch. Tři nic netušící sestry se musí vyrovnat i s takovou nástrahou, jinak se můžou s dědictvím nadobro rozloučit! Čeká vás nezapomenutelný rodinný příběh o bohatství, lásce, tajemství a vraždě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Tři nevlastní sestry se poprvé setkávají až u závěti svého mrtvého otce. Ta obsahuje podmínku pro dědictví - žít společně celý jeden rok na otcově ranči. Vydrží spolu tři dívky zcela odlišných povah a představ? Lehce romantický, lehce komediální a mírně kriminální příběh. Oddechovka, ale vůbec ne špatný film. Herci se činí, příběh si hezky plyne a to vše v nádherných přírodních exteriérech. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Zívárna pro nedělní odpoledne na Halmarku, nebo Barrandově. Pohádková strašárna s předem daným námětem, vývojem i vyvrcholením. Každopádně, víme, že na snímcích se dá ocenit i něco jiného, než příběh, tady by to mohla být příroda Skalistých hor, či život baronských cowboyů a cowgirlek. Mrzí mě, že ani v tomhle případě se žádná záběrová paráda nekoná a spousta scén je jen vyčpělá a kamerá nefunguje, tak jak by mohla. Jediný plus je snad jen fakt, že Ashley to v tom koubojským outfitu nekonečně sekne. ()

Reklama

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film, připomínající svým stylem daných dohromady několik dílů telenovely, herecké výkony nejsou špatné, ale každý krok je průhledný a jasný už od začátku... Spousty lidí odpočívají tím, že se koukají na jednoduché a nic neříkající seriály, sledují jen přírodu, kytky a tak, mě tohle samo o sobě bez solidního scénáře nic moc neříká a tak nedávám nijak velké hodnocení... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, zvědavec do konce filmu vydrží. I já jsem vydržel, ale občas jsem „přejížděl“. Dívat se na to dalo, sice to nemělo moc tempo, ale zato se mi líbilo prostředí. Od TV filmu se více očekávat nedalo a tak jsem byl na konci vcelku jakž takž spokojen. Až před chvílí jsem zjistil, že to má nějak vícero „dílů“. S díky další odmítám. 201307309239/9338 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, báječně jsem si odpočinul. Ani chvilku jsem se nenudil. Výborný výběr herců. DVD cover : Tři dcery Jacka Mercy'ego (Willa, Tess i Lily) vlastníka obrovského ranče v Montaně, jsou nevlastní sestry. Poprvé se setkávají na pohřbu otce, který každé z nich napsal jednu třetinu velkého majetku. Má to ale jeden háček : dcery budou muset rok bydlet spolu a vést i společně ranč. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama