foto

Charlotte Ross

  • nar. 21.1.1968 (46 let)
    Winnetka, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Charlotte pochádza zo štátu Illinois a herectvu sa venuje už od ôsmich rokov, kedy ako malé dievčatko hrávala v rôznych divadelných predstaveniach. Zahrala si najmä v niekoľkých komediálnych sitcomoch či kriminálnych seriáloch.

V roku 2002 sa stala tvárou reklamnej kampane ochranárskej organizácie PETA a neváhala sa kvôli reklame aj vyzliecť, ako mnohé iné hviezdy. O rok neskôr sa vydala za Michaela Goldmana, s ktorým má syna Maxwella Rossa Goldmana. S manželom sa však v roku 2008 rozviedla a odvtedy žije v Los Angeles.

Jedným z jej najznámejších filmov je snímka DRIVE ANGRY z roku 2011, kde si zahrali aj Nicolas Cage a Amber Heard.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

2013 Hit the Floor (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Nashville (TV seriál)
2011 Drive Angry
Street Kings 2: Město aut (video film)
2009 Glee (TV seriál)
2008 V ringu smrti (TV film)
2007 Christmas in Paradise (TV film)
Nora Roberts: Pod nebem Montany (TV film)
Přežij!
Škvára
2005 Jake in Progress (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Únos v ráji (TV film)
1998 Looking for Lola
Trinity (TV seriál)
Z vlastní vůle (TV seriál)
1997 Pauly (TV seriál)
1996 Nebezpečná aféra (TV film)
Pád do tmy (TV film)
1995 Minor Adjustments (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Foreign Student
Láska a pětačtyřicítka
Pohotovost (TV seriál)
Savage Land
5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Heights, The (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
She Says She's Innocent (TV film)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Touch and Go
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2014 Give Me Shelter
2002 Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job (TV film)

TV pořady

2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)