Reklama

Reklama

Tajemství domu Usherů

(TV film)
  • USA House of Usher

Obsahy(1)

Mnoho jich přijelo, ale jen někteří přežili.
Sexy horror na motivy povídky E. A. Poe Mladý Victor přijíždí navštívit svého dávného přítele Rodericka Ushera, do jeho rodinného sídla. Victor má z domu podivné pocity a časem odhaluje děsivé tajemství, které drží celý rod Usherů naživu. Rázem se ocitá ve smrtelném nebezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Film stojí na velice špatném scénáři, který postrádá jakýkoliv děj, atmosféru i samotné hororové prvky. Celý film máme šanci sledovat líbající se vyholené chlapy, kteří si občas zajedou do slipů, nebo si jen tak hrají sami se sebou. Nudné dialogy jsou sem tam ozdobené trapnou hláškou, která nemá ani hlavu ani patu. Samotná atmosféra trpěla stejně jako diváci u televizních obrazovek. Za celý film jsem si nevšiml ničeho co bych mohl považovat za sebemenší náznak hororu. Jediné o čem by se dalo mluvit byly ruce, které šmátraly kolem nahého týpka ve vaně. A co samotná hudba? Tak tu jsem sice párkrát slyšel, ale hodnotit jí nebudu, protože při rychlém přetáčení jsem jí moc nevnímal. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě? Byl jsem na tenhle film docela zvědavej, co by mohlo být více gay než série Bratrstvo, no a tohle bylo o něco více. Není to gay jako jebačky ale líbačky tu jsou. Bohužel. Nicméně Film má vynikající hudbu od Manfrediniho(že by ji DeCoteau ukradl?) protože ta byla opravdu výborná a byla kvalitnější než celej film. Co mě sralo byly ty kecy ve znaku poezie, ty byly tak sračkové že bych je tam vystřílel. Dále je to klasická nuda naprosto bez atmosféry pro buzíky. ()

Reklama

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

S odpady šetřím, jelikož se vždy pokouším na filmu najít alespoň jednu hvězdičku, když už ne pět. Tenhle film je ovšem naprostý otřes. Nehodnotím, pro jakou cílovou skupinu je určen, to není podstatné. Důležité je, že v něm není ke koukání nic. Děsivé tajemství - pcha! Poe se obrací v hrobě! Žádná atmosféra, žádné proudy krve, žádný sex, prostě vyhozené peníze...nu, na další své podobné filmy (Bratrsvo a spol) mě David DeCoteau už nenachytá. ()

MraMor odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bolo silné kafe aj pre mňa. Režisér mi pripomenul jednu časť zo South Parku, kde sa pán Garison (učiteľ) snažil stať spisovateľom a vo svojom románe spomenul niekoľko tisíc krát slovíčko penis a stále tvrdil ja nie som gay. Podobný problém ma zjavne aj režisér tohoto snímku, ktorý je podľa mojho názoru určený skôr pre úzsko profilove publikum. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Film je celkově hodně dobrý, bohužel je ale docela špatně natočený a scénář by napsalo líp i malé dítě. Každopádně mě se film opravdu líbil. Herecké výkony nebyly nijak hrozné a příběh byl vynikající. Opravdu mě ale moc mrzí ten příšerný scénář, mohl to být opravdu dobrý film, kterému bych moc ráda dala třeba i pět hvězdiček, ale bohužel, pokud je příšerný scénář, film, herci ani nic jiného už to nedokážou zachránit. Je to velká škoda, hlavní hrdinové jsou mi velmi sympatičtí a fakt, že jsou gayové, dělá film ještě lepším. Každopádně to není tak hrozný film, aby si zasloužil pouze 15% a já si ho s radostí, i když s přivřenýma ušima, pustím klidně znovu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Zánik domu Usherů" Edgara Allana Poa. (Terva)

Reklama

Reklama