Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel přepychové pohřební služby Eric Prince zavraždí během jednoho pohřbu svou bývalou milenku, bulvární reportérku Verity Chandlerovou. Pomstychtivá žena totiž chtěla ve své nové reportáži prozradit, jak si Eric před sedmi lety nezákonně přivlastnil diamantový náhrdelník zesnulé hollywoodské herečky. Eric zpopelní Veritino tělo místo původně plánovaného nebožtíka. Na toho přijde řada později. V té době už zmizení Verity Chandlerové vyšetřuje poručík Columbo. A ten hned odhalí několik drobností, které tady nehrají… (Česká televize)

(více)

Recenze (50)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vďaka Patrickovi McGoohanovi a jeho chameleónskym schopnostiam v úlohách Columbovových protivníkov dávam tomuto vydarenému, avšak určite nie dokonalému dielu plný počet. K novším dielam som trochu zhovievavejší, ako iní užívatelia. Možno určitý odpor väčšiny k novým častiam pramení z tej klasickej sedemdesiatkovej atmosféry, ktorá k poručíkovi neodmysliteľne patrí a ktorá tu už samozrejme chýba. Ja som otvorenejší. Tento diel sa vyznačuje parádnym čiernym humorom (tentokrát skoro doslovným:)) a skvostnou pointou. Taká blbosť, že, a idete zato sedieť...:) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columba mám velice rád. Ale tenhle díl mi přišel trošku slabší než ostatní. Nebylo tam až tolik podivínství Columba a tolik jsem se nenasmál a nepobavil jako obvykle. Zápletka byla skvělá jako vždy, ale celkově mě to bylo takové méně zábavné. Je to takových 70%. Každopádně pro mě jeden ze slabších dílů, ale i tak velice dobrý. Howgh! ()

Reklama

PowPow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když odhlédneme od toho, že divák ví, co se stalo, působí to trochu absurdně. Když je policii nahlášeno, že se reportérka pohřešuje, místo hledání na to rovnou nasadí oddělení vražd, detektiv nikam nespěchá a klidně s výslechem den počká. Jediné, co Columbo má, je, že někdo o několik dní později dostal špatnou urnu, což nijak nedokazuje nejen to, že tam spálil tu reportérku, ale on stále ani nemůže prokázat, že byla zavražděna. U soudu by se tomu vysmáli. ()

bloom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patrick McGoohan naposledy na scéně jako herec. Já ty jeho díly mám docela rád, protože vždy hraje typově úplně jiného vraha, ale vždy zcela přesvědčivě. Stejně tak naprosto precizně zvládá režijní styl a umí udržet napětí. Jeho výkony navíc vždy podtrhává velmi kvalitní dabing, ale pokaždé je namluven jiným hercem. Tady to byl myslím František Něměc a i ten dokázal svou profeisonalitu. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná se o jeden z nejlepších filmů s por. Columbem, naprosto dokonalý protivník Falkovi a sice brilantní herec a režisér a konečně i spolutvůrce "seriálu" Patrick McGoohan, od této doby se jedná o mého oblíbeného herce... tak chladného "muže činu" jsem na obrzovce od smrti našeho Hrušínského ještě neviděl...!!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Exteriér márnice byl natočen v Laury's Garden Garden Centre a Retail Shopu v Glendale. (Epistemolog)
  • Poté, co Verity Chandler (Rue McClanahan) při pohřbu políbí mrtvolu Chucka Houstona, zanechá na jeho tváři stopu rudé rtěnky. Zaměstnankyně krematoria tuto skvrnu odstraní. Těsně předtím mrtvola mrkne. (pjotri)
  • Catherine McGoohan (Rita) je skutečná dcera Patricka McGoohana (Eric Prince). (ČSFD)

Reklama

Reklama