Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel řetězce fitness-klubů Milo Janus tajně odvádí část zisků na vlastní zahraniční konto. Jeho obchodní partner Gene Stafford však podezřelé transakce objeví. Brzy na to Milo Stafforda zavraždí a vše naaranžuje jako nehodu při cvičení v posilovně. Na dobu Geneova úmrtí si připraví dokonalé alibi. Vyšetřovatel poručík Columbo však najde několik detailů, které verzi o náhodě zpochybňují... (Česká televize)

(více)

Recenze (50)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osudné cvičenie je výborný diel, ktorý pracuje s kontrastom prostredia, v ktorom sa odohráva a poručíkovou náturou. Samozrejme tak dochádza k niekoľkým vtipným situáciám. Vražda a jej odhalenie je výborne vymyslené, lenže v tejto časti sa asi najviac prejavuje jeden z mála občasných nedostatkov seriálu, a to nepresvedčivý dôkaz. Je to prekvapivé, lenže mňa ako sudcu by to asi nepresvedčilo. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo sa znovu priplietol do prípadu, ktorý vyzerá ako jasná nehoda. V záujme vyriešenia prípadu je ochotný cvičiť a sľúbiť, že sa vzdá cigár aj čili. Manipulácia s časom vraždy a s telefonátmi je už taká kriminálna klasika, že z toho nie som až tak nadšený. –––– Ta káva tě zabije. –––– Ty doutníky, ty vás zabijou. –––– Dokázal jste si vyrobit dokonalé alibi. A to skálopevný alibi vás usvědčilo. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom v pohode cast. Samozrejme klasicky dobry Falck. Scenar by som si vsak tentokrat dovolil oznacit ako poslabsi. Dost predvidatelne to bolo. Ale Columbo ma bavi vzdy. A kedze tento zaporak mi prisiel poriadne nesympaticky, tak to malo trochu inu stavu ako posledne casti co som videl. Aj ked to nebolo uplne najlepsie vymyslene, tak nemozem ubrat z hosnotenia, lebo na druhu stranu to bola jedna z tych vtipnejsich casti. Columbo s mrkvovym dzusom. To som uz asi videl vsetko. ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydařený díl, ale musím se přiznat, že na tkaničky by mě Columbo jako vraha nedostal. Asi jsem výjimka, ale první smyčku dělám vždycky u malíčku.:-))) Najdou se zde ale hluchá místa a závěrečné dokazování by mohlo být také lépe zpracováno. Columbo všechno ukazuje pomalu a x-krát po sobě, jako kdyby byl záporák ze zvláštní školy. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Haha, takže nějaký za vlasy přitažený předpoklad o tom, jak si normálně vážou tkaničky VŠICHNI lidé na světě, je nezvratným důkazem viny záporáka? Ne že by ty prkotiny v CSI byly reálnější, ale zatímco ty se shazují, tak Columbo je opětován, i když mu k usvědčení pomáhají takovéhle pitomosti. Já bych se mu být tím záporákem vysmál přímo do obličeje. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Milo Janus, kterého hrál Robert Conrad, uvede, že je mu 53 let a že je ve skvělé fyzické kondici. Robert Conrad měl ve skutečnosti jen 39 let. (Epistemolog)

Reklama

Reklama