Reklama

Reklama

Columbo - Série 9 (1989) (série)


Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (S09E04)

(epizoda)
  • USA Rest in Peace, Mrs. Columbo (více)

Obsahy(1)

Zdrcený poručík Columbo pohřbívá svou milovanou manželku. Mezi účastníky pohřbu je i realitní agentka Vivian Dimitriová. Zdá se, že nikdo netuší, že za smrt detektivovy manželky je zodpovědná právě tato žena. Ve vzpomínkách Vivian a několika dalších účastníků smutečního obřadu se odvíjí příběh, který se před nedávnem odehrál: Vivian je ve skutečnosti vdovou po vrahovi, kterého Columbo před deseti lety dostal před soud. Muž však ve vězení zemřel a Vivian je od té doby posedlá mstou. Napřed zavraždí svého nadřízeného Charlieho Chamberse, který podle ní kdysi jejího manžela udal. Jako další oběť si vyhlédla Columbovu manželku a pak samotného detektiva… (Česká televize)

(více)

Recenze (99)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paní Columbová má tentokrát velice špatný den, můžeme to na ní vidět, byť přes zavřenou rakev toho moc k vidění není... nebo je všechno jinak? Jeden z těch opravdu dobrých dílů. Padouchem je tentokrát jedna poměrně sympatická, ale hlavně pošahaná dáma, která se rozhodne vyrovnat účty, ve kterých má Columbo taky svou kolonku. Závěrečná scéna, kdy vražedkyně konečně dotáhne svou pomstu k dokonalému konci, a vzápětí zjistí, že se něco totálně pokazilo, je prostě geniální. Je tady totiž Columbo ve své nejlepší herecké formě formě. A svou scénku sehrál fakt skvěle. Nemůžu jinak, než 5 hvězdiček - 100%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů=Tady se ukazuje proč je právě Columbo tím nejlepším detektivem před kterým musí všichni ti přizdisráči z CSI,páprdové z midsomeru nebo i překombinovaní oldschooleři Poarottovského typu-padnout na prdel a smeknout klobouk...........Je to prostě zatraceně prohnaný lišák s dobrým srdcem,který dokonale klame tělem,pohledem a baloňákem...........Tu blbou čůzu nakonec utřel naprosto fenomenálně Muheheheheheeeeee ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po záplave epizód, pri sledovaní ktorých som sa nervózne mrvil v kresle, pretože boli robené ako cez kopirák, som konečne naďabil na epizódu, ktorá sa plne vydarila. Bol v nej Columbo bez momentov, v ktorých sa chová ako dement kombinovaný s bezdomovcom a strihol si úlohu kriminalistu, ktorý si pri absencii dôkazov pomôže umne vymyslenou ľsťou. Neviem si narýchlo spomenúť, či som videl v jeho sérii lepší diel, ale aj bez toho viem, že do prvej trojky rozhodne patrí. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pět hvězdiček jako vyšitých, nejlepší díl ze všech to sice není, ale k těm nejpovedenějším a hlavně nejzapamatovatelnějším se řadí. Při prvním sledování mě ani trochu nenapadlo, jak se to celé vyvrbí. Závěrečné odhalení je naprosto geniální. Helen Shaver je výborná vražedkyně, takového psychopata poručík za soupeře nikdy neměl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

90te roky začali v seriáli parádne, škoda, že to nebolo pre ne pravidlom. Tento diel začína veľmi netradične, lenže my, skúsení Columbovi priaznivci vieme, že niečo nehrá a scenáristi nám prostredníctvom poručíka pripravia znova nejedno prekvapenie. No a jedná sa o časť, ktorá obsahuje dôkaz o tom, že Columbo 20 rokov nekecal a skutočne sa oženil. Jeho ženu ale samozrejme neuvidíme:). ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama