Reklama

Reklama

Letopisy rodu Shannara

(seriál)
  • USA The Shannara Chronicles (více)
Trailer
USA, (2016–2017), 13 h 49 min (Minutáž: 40–42 min)

Předloha:

Terry Brooks (kniha)

Hudba:

Felix Erskine
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Zapovězení zlí démoni se začínají vracet na světlo světa mytických Čtyř zemí! Letopisy rodu Shannara je epická televizní adaptace rozsáhlé knižní fantasy ságy spisovatele Terryho Brookse. Odehrává se tisíce let v budoucnosti a popisuje dlouhé putování tří hrdinů, na jejichž bedrech spočívá osud světa. Kříženec mezi elfem a člověkem Wil (Austin Butler), elfská princezna Amberle (Poppy Drayton) a tulačka Eretria (Ivana Baquero), kterým pomáhá poslední druid Allanon (Manu Bennett), musí zachránit starověký strom Ellcrys a zastavit armádu démonů. Jinak je se vším konec. (TV Prima Cool)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Narayan 

všechny recenze uživatele

Sakra existuje takovejch super fantasy sérií, a oni musej vyhrabat zrovna takovouhle tuctovou sračku k natočení seriálu..proč? Proč je to tak populární? Pilotní díl měl záživnost průměrného dílu Xeny, a stejně gumové herecké výkony. Taková škoda, proč nenatočí třeba Tetovaného? Já vim, neměl bych to tak grilovat po prvním díle, a už vůbec ne, když jsem nečetl předlohu, ale prostě mi to zatím připadá hrozný. Buď je chyba v tom, jak je to natočený, nebo nestojí za moc ani kniha. A nebo to ještě překvapí, ale tomu moc nevěřím. Minimálně by museli začít s tím, že by vyměnili půlku castingu, v čele s tím blonďatým půl-elfím buzerantem. Jestli v příštím díle neumře, přestávám to sledovat, ten se fakt nedá. Vlastně..když nad tím tak přemýšlím, není moc důvodů to sledovat dál. A když nad tím přemýšlím ještě víc, jsem skoro rád, že točí tyhle teenagerské shitsérie, kdyby takto zprznili nějakou mojí oblíbenou knihu, asi bych to hodně blbě rozdejchával. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Pilot: Fantasy spíše nevyhledávám, zde jsem udělal výjimku kvůli synopsi. Námět je dobrý, stejně jako efekty, rozjezd trochu pomalý, ale později jsou některé záběry dost povedené. ... Po 7. díle jsem hodnocení nakonec zvýšil na 4*. Dobrý scénář - každý díl končí v tom nejlepším, a tak nutí diváky sledovat následující. Atmosféra je od začátku celkem temná. Možná si někdy přečtu aspoň část předlohy. ()

Reklama

herr_carter

všechny recenze uživatele

Dokoukány tři díly a dál už nějak nebyla síla. Nikdy jsem neviděl delší než desetiminutovou pasáž ságy Stmívání, ale jsem pevně přesvědčen, že Letopisy rodu Shannara jsou určeny právě pro příznivce této série, jejichž ročníky narození se povážlivě blíží číslu 2000, nebo jej už dokonce přeskočily. Herecky nevýrazné, dějově umleté a jediná věc, která mě dokázala při jakés-takés pozornosti udržet do konce 3.dílu je přítomnost herce Manu Bennetta, jakožto druida, jež byl dávno považován za mrtvého, ale najednou se zjeví, aby pomohl hlavním hrdinům znovu uvěznit démony...................moje hodnocení = nehodnoceno. ()

FunnyXis 

všechny recenze uživatele

Vypadá to (omlouvám se za termín) kurva dobře! Snad to nedopadne jako Legend of the seeker. EDIT nambr one: Začátek jsem zkousnul, ale teď jsem u čtvrtého dílu a hodnocení rapidně klesá... Děj je tam dobrý, ale jediný kdo tam pořádně hraje je Manu Bennet ostatní postavy už mi začínají lézt krkem. Zbytek editnu na konci série, snad se to nějak vzpamatuje a s hodnocením pujdu aspoň o hvězdu nahoru. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Letošní třešnička na dortu užasnéj svět výborně zpracováni příběhu. Dobře zpracovaní démoni, ale víc by jich neuškodilo. Škoda konce slabší bitva málo akce ale smutný konec, Herecké obsazení výborné od druida po princeznu či tulačku, velmi se mi to líbilo a doufám že pokračováni nás zavede hlouběji. Místy mně provázela husina a napětí výborného seriálu. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (3)

  • V 1. epizodě 1. série "Chosen", kdy se Allanon (Manu Bennett) a král Eventin (John Rhys-Davies) pozdravili tím, že dali čela k sobě, herci improvizovali. Jedná se o maorský pozdrav Hongi prováděný na Novém Zélandu. (Machal99)
  • Většina první série se natáčela na Novém Zélandě. (SimpanzJi)

Reklama

Reklama