Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

honajz2 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou docela zábavné, nenáročné filmečky a popravdě ani trojka mi nepřijde špatná, jen je prostě o něco slabší a třetí hvězdu bych jí možná i dal, kdyby tam byly sympatičtější a zajímavější postavy. Charlie tu ale je, critters taky, z nových postav mě docela bavil ten starší pár (SPOILER který překvapivě přežil KONEC SPOILERU) a popravdě ani nemůžu říct, že by mě to nějak otravovalo. Toho jednoho zhlédnutí a zabití času u toho vůbec nelituji, jen nějak nevidím důvod pro třetí hvězdičku. Možná časem, ale zatím ne. Lepší 2* ()

Daumatin odpad!

všechny recenze uživatele

Počas celého filmu som iba neveriacky krútil hlavou, že v takomto nechutnom odpade hrá mladý DiCaprio. Každý nejako začínal, každopádne film som dopozeral iba s veľkým sebazaprením a tých 81 min. bolo pre mňa nekonečných. Debilný film s hlúpym scenárom v ktorom absolútne nič nefunguje. Horor?? Really?? Tak potom asi komédia, ale hrozná. Za mladého DiCapria 5% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Už to není ono. Půl hodiny na to koukám a nic zvláštního se tam neděje. Jediná věc, která je zajímavá je postava chlapce se jménem Joshua, hraje ho totiž teenager Leonardo Di Caprio. Nepodařený byl i sestřih událostí z předcházejících dvou příběhů. Vše pod dohledem Charliho ( Don Opper ) , který JE zatím jediný drsňák tohoto snímku. Věnuje jednomu z dětí krystal, a povídá, že pokud začne svítit zeleně, je třeba se mít na pozoru. CITÁT - Desert !!!!.......... Scénář tu hodně pokulhává a velice náhodné setkání Joshui a hlavní hrdinky filmu ( už nevím jméno ) je hodně sporné. Nejlepší scéna je ta, kdy Critters sledují v televizi porcování kuřat. Jejich řádění v kuchyni je spíš už trapárna. Nudné, nezáživné z nášivkou - CITÁT - Pokračování příště.......... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Poslední díl, kterej je ještě koukatelnej a hlavně, ač je to horor, tak super zábavnej, obzvlášť, když se mlátí a zabíjí Critters. Nicméně už je na tom dost znát, že je to třetí díl a téma je dost vyždímaný a bohužel to taky nemá žádnýho pořádnýho hlavního hrdinu, ale za to docela potěší strašně mladej DiCaprio a další víc méně známý herci ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než předchozí dva díly. Že bylo Critters málo mi ani tolik nevadilo jako otřesnej scénář plnej "výživnejch" dialogů typu "Moje maminka zemřela, ne jako tvuj tatínek, ale je mrtvá." Ještě k tomu je celej scénář děravej jak cedník. Co mě jako vždycky trochu potěšilo byly blbosti, co Critters vyváděli, když neměli co žrát (řádění v kuchyni). Pro fanoušky DiCapria bude možná důvodem ke zkouknutí trojky fakt, že se tu Leo objevuje v jedný ze svých prvních rolí. Druhá slabší hvězda se teda kutálí za Lea a pár povedenejch scének s Critters. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama