Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Slyšíte to? Můžou být kdekoliv kolem nás... Nad námi, za námi nebo v zemi. Myslíte, že je to nějakej vtip? Myslíte, že je to nějaká hra? Jsou hladoví. Nedělají nic, než že žerou." Na začátku je menší rekapitulace, stříhák z jedničky a dvojky. Poté následuje klasická vata, takže spousta řečí o ničem. Až okolo 30 minuty se konečně začne něco dít. Postavy jsou nové, kromně lidského ničitele critters. To je vzhledem deb*lek, který připomíná bezdomovce. Z předchozích dílů už ale víme, že vzhled klame. Celé se to odehrává v jednom baráku. Naštval mně konec, neboť koukám s otevřenou pusou, co se děje a najednou - Pokračování příště! Jinak to není nudné jako jednička, ale není to ani zábavné jako dvojka. - 60%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Critters terorizují obyvatele jednoho činžáku a jaksi postrádají nějaké větší ambice škodit a žrát. Opět se setkávají se svým králičím nemesis. Třetí díl se mě kdysi líbil mnohem více. Hlavně tedy jejich řádění v kuchyni. Musím ovšem uznat, že se jedná i přes účast DiCapria o díl bez kterého bychom se vklidu obešli. Obětmi jsou jen 2 zloduši. 40% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Propadáme se, propadáme. Ostatně se to dalo čekat, ač bych klidně přivítal nějaký remake. Trojka měla jednu (pro dnešního diváka) zajímavou akvizici: Leonarda DiCapria. Jinak ovšem zábava, efekty a napětí trestuhodně opadly, zubaté potvory i tak ještě dokázaly něco nabídnout. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. Nostalgický kult. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Poslední díl, kterej je ještě koukatelnej a hlavně, ač je to horor, tak super zábavnej, obzvlášť, když se mlátí a zabíjí Critters. Nicméně už je na tom dost znát, že je to třetí díl a téma je dost vyždímaný a bohužel to taky nemá žádnýho pořádnýho hlavního hrdinu, ale za to docela potěší strašně mladej DiCaprio a další víc méně známý herci ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne najlepšia časť celej série. Bezpochyby najstrašidelnejšia zo všetkých a obsahuje prijateľné množstvo gore, ktoré ide ruka v ruke s hrôzou. Páči sa mi aj nové miesto, ktoré Critters terorizujú v porovnaní s mestom v prvej a druhej časti. Stojí za to vidieť, ak máte radi horory alebo jednoducho milujete Critters. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama