Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

castor 

všechny recenze uživatele

Propadáme se, propadáme. Ostatně se to dalo čekat, ač bych klidně přivítal nějaký remake. Trojka měla jednu (pro dnešního diváka) zajímavou akvizici: Leonarda DiCapria. Jinak ovšem zábava, efekty a napětí trestuhodně opadly, zubaté potvory i tak ještě dokázaly něco nabídnout. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. Nostalgický kult. ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Okrem DiCapria a mladej Brooks sú všetci herci hrozne nehereckí a ešte tak zhoršujú jednorozmernosť svojich postáv. Hlúpe hororové klišé ich jednania by sa mohlo stať učebnou pomôckou v škole filmu ako odstrašujúci príklad. Nelogičnosti ako ich (výborne) vystihol užívateľ tron nie je potrebné ďalej rozvádzať. Verím, že jedného dňa budú Critters reinkarnovaní v A-like horore, kde nebudú bežať trápne hudobné podmazy a deti ako Johnny budú pekne umierať pod ich zubami. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Pokles oproti druhému dielu. Chlapci z výroby to mierne posrali, ako by im dochádzali nápady. Hudbu zvolili ku jednotlivým scénam strašnú. Menej akčnosti a hororových scén oproti predošlým dielom je rozhodne na škodu. Je to nedotiahnuté a menej premyslené. Leonardo DiCaprio ako malý harant poteší, no herci ako celok sú hrozní. Ľakačiek pomerne málo a dej slabší, no stále je to pomerne dobrá zábava a pre tých čo majú radi Critterov (ako som ja), treba vidieť. Záver kazí celý film a Charlie ako lovec Crittov je jednak stašná postava a strašný herec. Vidno, že sa tvorcovia príliš nepárali. Pre mňa je to ešte stále fajn a znesiteľná záležitosť. 45% ()

PMakufka 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl odhadem asi 3x. Moc o tom filmu psát nejde, protože je skoro vše předem jasné. Tvůrci se snažili navázat na úspěšnější dva předchozí díly a to se jim příliš nepodařilo. Děj je naprosto předvídatelný, splácaný ze všeho možného. Rodinka se vrací z dovolené a ejhle narazí omylem na zubatce, který stihne naklást vejce do jejich pojízdného náklaďáku. Rodinka si je odveze domů do činžovního domu a sranda může začít. Herecké výkony lepší nezmiňovat, jen ze zájmu je dobré se podívat na výkon mladičkého DiCapria. Dětičky piští, dospělí zachraňují holý život a tak největší legrace je zase a jen pouze se záběry v níž jsou ty zubaté mrchy s červenýma očkama. Pár vtipných momentů lze samozřejmě zaznamenat, ale dialogy mezi herci mezi ně nepatří. Koneckonců má to být jen oddechovka, takže když se od toho nic nečeká a máte rádi ozubené nenažrance, tak se méně náročné publikum i zasměje. 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretia časť "Critters" nielenže postráda príjemnú vidiecku atmosféru Grove´s Bendu a tiež prítomnosť Lovcov, ale hlavne tomu chýba aura prvých dvoch dielov. Tým, že sa critters presunuli do mestského námojného domu hodne utrpeli. Vo filme je ich poskromne a pôsobia ťarbavým dojmom. Celé to už skĺzlo do, pre mňa nie moc zaujímavej, recesistickej polohy. Zaujímavosťou je prítomnosť 17-ročného Leonarda DiCapria. Nečakajte však od neho herecký výkon, aký sa mu podaril v Titanicu. Critters 3 nie je vyložene prepadákovým pokračovaním série, ale oproti svojim dvom predchodcom ide jeho kvalita o triedu nižšie. ** ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama