Reklama

Reklama

Prckové

Trailer 1

VOD (1)

Malý chlapec objeví barevný kouzelný kámen, který nejen plní přání, ale zároveň v malém městečku Black Falls, kde se příběh odehrává, způsobí naprostý chaos. To když se ho pokusí zmocnit závistivé děti i vypočítaví dospělí. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (71)

tom88 

všechny recenze uživatele

Už dávno nie som decko a takéto filmy mi pripadajú mierne trápne. Isté kvality to samozrejme má, ale je to veľmi jednoduchý film podaný dosť nelogicky prehádzane. Nudil som sa pomerne značnú časť filmu. Efekty neboli najhoršie na tento typ filmu, ale to Shorts nezachraňuje. Rodriguez je skvelý režisér a tvorca, ale takýmto projektom by sa nemal venovať a strácať tým svoj drahocenný čas. Radšej by mal tráviť viac času s kamarátom Quentinom a pripraviť nejaký spoločný projekt. 30% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dětské dobrodružství o kouzelném duhovém kamínku, který vlastníkovy splní jakékoliv přání. Přát si můžete motorku na raketový pohon, doživotní zásobu oplatek nebo nehoráznou kopu peněz. Má to jeden zádrhel - kamínek se nesmí dostat do nesprávných rukou. Rodriguezovo přeskakování z Desperádů a Grindhousů na Žraločáky a Špiónské děti má jedno velké pozitivum v tom, že do na první pohled dětských filmů vnáší něco co nám Šmoulové nebo Jů a Hele nemůžou nabídnout. Shorts jsou podobně jako Spy Kids nebo Dobrodružství Žraločáka a Lávovky barevní, potrhlí, zábavní, plní efektů, ale taky neuspořádaní a přeplácaní. Rodriguez si od kouzelného kamínku přál víc než nerost dokázal zvládnout a Prckové se mu vymkli kontrole. Z počátku dobře rozjetá zábava pro celou rodinu se ke konci mění v chaotické předhánění "já chci kaňon plný aligátorů, já chci být nejmocnější na světě, já chci být obří vosa.....já chci tohle, já chci tamto" čímž se děj vytrácí na úkor efektů. ()

Reklama

dalia 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný, praštěný dětský film, má spád a tempo, rozdělení do "epizod" je zajímavý nápad, i když někdy jsem měla problém si uvědomit, co vlastně čemu předchází. V kontextu amerických rodinných filmů je tento docela originální a není v něm zas až tolik obvyklých klišé, i když některým se také nevyhne. Nenáročná, ale svižná zábava, film není příliš dlouhý, takže jsem se vůbec nenudila. Pár logických nesrovnalostí by se našlo (pokud všechna kouzla nakonec zmizela, co ta přemoudřelost toho batolete??), ale v tomto žánru, v podstatě moderní pohádky, jsou asi omluvitelné. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa pozeral ocami detskeho divaka a preto mu aj davam zelenu:) Zabavny detsky film plny dobrodruzstiev z hipisackym kamenom ma donutil to pozerat bez zbytocnych reci, ze je to shit. Hlavne tie krokodily, ked chodili po dvoch nohach ma dost zabavili. A ten sopel z nosa ked sa zmutoval mal taky hororvy nadych,,he he. Takychto blbostiek je tam za cele vrece, takze kto ma rad detske filmy, tak si to moze pokojne pozriet. ()

Enzo555 

všechny recenze uživatele

Klobúk dole pred fantáziou tvorcov, stále sa niečo deje, nie je to až také odhadnuteľné, zaujímavo poprehadzované epizódy, Kat Dennings, Steve Jobs2.0, humor, preplácanosť, milé decká (nová Wednesday Addams!) a zlomenie tabu o pojedaní šušňov. Naj film na víkend.dopoludnie. Triky väčšinov na výbornej úrovni- keď si spomeniem, čím "klamali" tvorcovia detských filmov kedysi nás.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Reklama

Reklama