Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý nápad, nevleče se to jako většina filmů, je to mini, je to rychlé, je to milé a celkově něžné, nenavazuje to na sebe, takže to, co se vám zrovna nelíbí, můžete klidně přeskočit a nijak to neubere, ale většina těch příběhů je dost dobrá. Zároveň je tohle ideální styl pro ty, kteří si (podobně jako já) k obědu rádi dají i film, hodina je na oběd moc, ale dva až tři tyhle kousky byly ideální :) Souhlasím s Kleopatrou, novoten to vystihl. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnaná směsice, kde se podle očekávání setkávají nápadité povídky s těmi o poznání nudnějšími. Nápad zobrazit osm různých dialogů po sexu je ale určitě zajímavý a některé jsou opravdu podařené, takže ačkoli se celkový dojem pohybuje někde okolo průměru, čas strávený u tohohle filmu není časem ztraceným (navíc je to opravdu krátké :) ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

8 rozhovorů po sexu (nečekaně :), které aktérům lehce změní životy. Docela zábavná jednohubka, která umí ve správný čas nadhodit ty správné otázky, přičemž mi to lehké moralizování nikdy nepřišlo vlezlé nebo samoúčelné. Nejvíc se mi líbil první a poslední rozhovor (obzvlášť Taryn Manning je skvělá). Jako bonus je tu božská Emmanuelle Chriqui, která odehraje celý svůj part ve spodním prádle (dobře, přiznávám se, že kdyby tam nehrála, v životě o ten film nezakopnu...) P.S. Největším moudrem, které jsem si odnesl jest, že R2-D2 a C-3PO nebyli (!) první gay pár :) ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Moc ne... Pár trefných point zabalených v "Po soumrakovském" hávu, jedna unesitelná historka a nevkusná snaha o konkurenci kanadskému "Young people fucking". Navíc výstavba jednotlivých historek jdoucích za sebou nutí diváka čekat na tu "lepší další" a když ani ta nedojde, naděje měkne jak prvotní záhřev v kalhotách. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Osm příběhů o rozhovorech po sexu o sexu. Osm rozdílných dvojic reší rozdílné problémy spojené se sexem. První z dvojic je kamarádské duo, které si volné chvilky vyplňují "kamarádským" sexem. Příčemž jeden druhého tajně miluje. Další dvojicí jsou dva mladíci z nichž jeden je gay a druhý si svojí orientací není jist. Třetím párem jsou dva teenageři, kteří spolu navzájem prožili svoje "poprvé" a jejích posexuální rozjímání narušila matka dívky. V další povídce jsou dvě dívky řesící lesbickou orientaci jedné z nich. Pátým párem je starý manželský pár, který prožil pestrý sexuální život a vzpomínají jaké to bylo a přemýšlí jaké by to bylo, kdyby to bývalo nebylo, tak jak to bylo. Jako šestý se ukáže homosexuální milenecký pár, který řeší kdo ve vztahu bude žena a kdo muž. Předposlení povídka ukazuje bývalý pár, kteří řeší důvod krachu jejich vztahu a popisují své současné vztahy. Poslední osmá povídka je o dvou mladých lidech, kteří se seznamili v klubu, vyspali se spolu a až poté zjištují o sobě potřebné informace. Všechny povídky jsou zábavné a řeší životně reálné situace, tudíž každý si ve filmu najde to co ho zajímá. Jako nejzdařilejší bych hodnotil první a poslední povídky celého filmu. V poslední se člověk spíše baví a nevěřícně kroutí hlavou nad cynickým chováním slečny. První povídka mě naopak zaujala svým krásným romantickým závěrem, kdy se kamarádi vyznají pod rouškou noci ze svých citů. Ostatní povídky však nijak výrazně nezaostávají za těmito dvěma, přičteme-li, až na pár vyjímek, sympatické obsazení (zvlášť ženská část se vyvedla- nádherná Emmanuelle Chriqui, dračice Mila Kunis, roztomilá Charity Shea), tak ve výsledku máme kvalitní podívanou nejen pro milovníky sexu.75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama