Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Mno teda musím přiznat že žádná sláva... Určitě existuje hodně slátanin, které tomuhle snímku nesahají ani po kolena, ale nějak se nemůžu zbavit pocitu, že se filmaři nemohli rozhodnout, co vlastně chtějí natočit - jestli vulgární komedii, slaďák nebo drama.... Ale tak pokud hledáte krátkej film na večer, asi vám neuškodí ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemám veľmi v láske takéto snímky, ktoré sú rozdelené do krátkych samostatných príbehov. Toto navyše vyzerá dosť lacne, no chcel som to vidieť, lebo v tom hrá pár mojich obľúbených hercov. Nakoniec to bola celkom zábava. Ako už názov snímky napovedá, pozrieme sa na mnohé rozhovory medzi milencami pár sekúnd po sexe. A že je tam skutočná extravagandná vzorka rôznych párov. Pozrieme sa na rozhovor medzi geymi, lezbami, miešanými pármi, či na záver asi najzábavnejší rozhovor medzi Mexikáncom a "štetkou". Kedže je snímka zameraná práve na rozhovory, tak musím uznať že sú celkom kvalitné a že vás práve to hlavné nenudí. Herci sú tiež dobrí. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Já bych tedy rozhodně radši viděl Při sexu než po něm, ale autora holt zajímalo, o čem si mohou poklábosit po sexu páry různých složení. Takže pojďme na to: 1. Christopher a Leslie po přímočaře kamarádském sexu s obavami spějí k zamilovanosti. 2. Freddy a Jay po experimentálním gay sexu řeší problémy sexuální orientace jednoho z nich: "Homofobní frajírek, co to má rád do zadku, to nikomu nedokáže říct.". 3. Kristy a Sam po prvním sexu s obavami zjišťují stav: "Nějaká krev? - Nevypadá to. Kondom zůstal, kde měl? - Jo." 4. Nikki a Kat si vysvětlují, proč došlo k orálnímu sexu mezi slečnami: "Mám ráda, když mě někdo líže a ty ráda lížeš." 5. Trudy a Gene po důchodcovském sexu vzpomínají na mládí: "Dneska aby si děcka před každým špásováním navlíkly brnění." 6. Neil a Bob po rokenrolovém sexu dvou vyzrálých mužů řeší taťkovství a mamkovství v jejich vztahu. 7. David a Jordy po sexu bývalých partnerů zkoumají důvody svého rozchodu: "Mělas utkvělou představu, že tě podvádím. - Taky jsi mě podváděl. - No ale to jsi věděla." 8. Marco a Alanna po anonymním sexu zjišťují totožnost svého partnera: "Teď mi určitě shnije a upadne jazyk." Ve finále to není nebylo světoborného, ale nějaký ten vtípek jsem zaznamenal a nyní se vraťme k sexu. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Osm příběhů o rozhovorech po sexu o sexu. Osm rozdílných dvojic reší rozdílné problémy spojené se sexem. První z dvojic je kamarádské duo, které si volné chvilky vyplňují "kamarádským" sexem. Příčemž jeden druhého tajně miluje. Další dvojicí jsou dva mladíci z nichž jeden je gay a druhý si svojí orientací není jist. Třetím párem jsou dva teenageři, kteří spolu navzájem prožili svoje "poprvé" a jejích posexuální rozjímání narušila matka dívky. V další povídce jsou dvě dívky řesící lesbickou orientaci jedné z nich. Pátým párem je starý manželský pár, který prožil pestrý sexuální život a vzpomínají jaké to bylo a přemýšlí jaké by to bylo, kdyby to bývalo nebylo, tak jak to bylo. Jako šestý se ukáže homosexuální milenecký pár, který řeší kdo ve vztahu bude žena a kdo muž. Předposlení povídka ukazuje bývalý pár, kteří řeší důvod krachu jejich vztahu a popisují své současné vztahy. Poslední osmá povídka je o dvou mladých lidech, kteří se seznamili v klubu, vyspali se spolu a až poté zjištují o sobě potřebné informace. Všechny povídky jsou zábavné a řeší životně reálné situace, tudíž každý si ve filmu najde to co ho zajímá. Jako nejzdařilejší bych hodnotil první a poslední povídky celého filmu. V poslední se člověk spíše baví a nevěřícně kroutí hlavou nad cynickým chováním slečny. První povídka mě naopak zaujala svým krásným romantickým závěrem, kdy se kamarádi vyznají pod rouškou noci ze svých citů. Ostatní povídky však nijak výrazně nezaostávají za těmito dvěma, přičteme-li, až na pár vyjímek, sympatické obsazení (zvlášť ženská část se vyvedla- nádherná Emmanuelle Chriqui, dračice Mila Kunis, roztomilá Charity Shea), tak ve výsledku máme kvalitní podívanou nejen pro milovníky sexu.75% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem povrchní. Kdyby nebylo těch dvou "zajímavých" hereček (Mila + Zoe), asi bych o tento film nezavadil. A byl bych ušetřen všeho toho laciného tlachání, a hezkých tvářiček, které se chtějí neupřímně zalíbit. První povídka má ještě příjemnou atmosféru, srší pohodou a má pointu, ale pak to jde rychle dolů. Musím opravdu poslouchat o homosexuálním vztahu C3PO a R2D2? 30 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama