Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Nováček v režisérské židli Michael Lander sehnal výbornou partu herců, na první pohled zajímavý scénář, ale nakonec mu z toho vyšel nudný psychologický thriller (žádný horor) s hereckým koncertem Cilliana Murphyho. Ostatní herci mu jen sekundují v nepochopitelném akceptování dvou vytvořených světů - úřednického stydlína Johna a jeho výřečnější "partnerky" Emmy. Pro fanoušky slečny Page - moc si ji ve filmu neužijete. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Nikdo tohle nechápe. Skilpovi byli vždycky známí svým tajnůstkářstvím.... Nejdřív to vypadá, že posmrtná závislost na matce bude strašidelným průvodcem po celý film a rozdvojená osobnost bude mít něco za lubem. Uteče 50 minut a je to trochu nuda. John/Emma by se měl(a) konečně vymáčknout. Jít do akce, něco udělat, někoho zabít... A tak příběh z baráku, který zažil hodně špatnýho, stojí na výkonu C.Murphyho (což je hlavní pozitivum!). A všichni ti ostatní známí herci jsou jen ,,nahrávači“. Podivný příběh. Nevím, co o tom napsat víc. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem svoje máma. 2.) Hledám ,,nejzajímavější“ města v USA. 3.) Uspokojují mě podivní lidé. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"My ženy musíme držet při sobě.." Viď, Normane ?! ;) Opravdu velmi dobrý, hutně atmosférický a znepokojivě bizarní, debut Michaela Landera citlivě a lehce si pohrávající s normanbatesovským motivem, byť ten tedy stojí a padá s tradičně skvostným démonickým Irem, Cillianem Murphym.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film jsem objevil na stránkách čsfd tak jako všechny(a že jich je),který v posledních letech nebyli na dvd ani v kině.Zaujal mě perfektním obsazením,a protože se uváděla cena 59,-,koupil sem ho ve stánku z novinama.Překvapivě stál 99,-,a stál za hovno.Vleklé psycho drama,jak od Hitchcocka,prostě děs.A tak dvd v pěknym obalu letí do popelnice.Jedna hvězda navíc za Ciliana Murphyho,jeho schizouš byl zahranej vskutku bombově.30%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ne. Na tohle přistoupit prostě nehodlám. Scénárista se TAK snažil vytvořit něco psychologického a mrazivého, že zapomněl na to, že lidé, tedy všechny ostatní postavy, nejsou úplná slepá hovada. Hlavní postava je skutečně případ pro psychouše a snad i ústavní "léčbu", ale že jsou všichni ostatní ve městečku tak blbý, že nevidí abnormální chování postavy ani naprosto do očí bijící vzhled "ženy", to prostě neberu. U Supermana je to pochopitelné, tak jsou všichni pitomí, protože je to komiks, tady jsou všichni pitomí, protože scénárista. Přepsat, přetočit. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama