Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Studio Asylum je podobná legenda jako Ed Wood. Woodovi se ale dá celkem smát, tohle je jenom bezduchá sračka k pláči. Chtěl jsem si stáhnout 2012 Doomsday a nedopatřením mi na HDD přistálo tohle, tak už jsem se na to holt podíval. Průser je slabé slovo, protože scénář, herci, triky, děj,... jsou na tak strašné úrovni, až je to k neuvěření. 9% o něčem vypovídá. Hlavně asi o tom, že jsou lidi, kterým je líto dát odpad!. 0% ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Společnost The Asylum si zřejmě z nás dělá blázny. Nedřív natočí náboženský katastrofický film THE APOCALYPSA a teď skoro stejný náboženský katastrofický film 2012 DOOMSDAY. Opět ty stejné prvky - modlíš se, jdeš do nebíčka, nevěříš v boha - umřeš. A opět ty perfektní hollywoodské triky 2 sekundy průtrž mračen - kroupy o velikosti pinpongových míčku, občas zemětřesení, občas díra v zemi a v Mexiku poletující sníh - pardon, měl to být sníh, ale vypadá to jako bílé chmýří zralé pampelišky. Prostě KATASTROFA :-( ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Priam tristným spôsobom sa tu odďaľuje koniec sveta. Ono keď sa pozriete naokolo nemôže vám ho byť ľúto. V honbe za potrebou (sexuálnou ??, vrodenou ??) točiť záchranu ľudstva, neváha impotentný režisér dofarbiť do scény niekde v teple poletujúci sneh, sťaby hrubú múku. Kdesi hlboko v minulosti uviazol celý štáb, prestal mať zábrany točiť toto svinstvo a čo sa týka napätia, tak vám môžem zagarantovať, že väčšie napätie vyvolá španielsky arkebuznik, ktorý musí znova rýchlo nabiť, lebo proti nemu už smeruje karibský „Indián“. My môžeme ďakovať len účinkom medovky lekárskej, ktorá umožní pomerne kvalitne zaspať aj po takejto tehotenskej zhovädilosti. (videné 09.04.2018, Barandov) ()

Naby odpad!

všechny recenze uživatele

Na pobozny filmy jsem si zvyknul, a jakoukoliv neagresivní viru beru dobre. Sekty s klidným svědomím přehlížím, pokud nejde o Golaudské ;-). Tuhle hrůzu ale musel napsal nejakej bezduchej člověk, protože to nema vůbec zadnej nápad. Jen se tam porad omílá jedna věc dokola, věř, věř, věř..... Zkratka největší ztráta času za letošní rok. Nedoporučuji zádné věkové skupině, ani nikomu věřícímu. 15 minut před koncem se stal kandidátem na druhy film v zivote který jsem umyslne nechtel nedokoukat. Nakonec jsem to však bohužel vydržel. PS: Ještě jeden dil k tomuhle a lidi se zacnou na ten soudny den těšit. ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento dilm je fakt odpad, zhlédnout jej podruhé....to nikdy. Film nám ukázal, že bez kříže a modliteb si nemohu na tomto světě ani prdnout. Jan Pavel II se musí v hrobě otáčet!!!. A efekty, jako když už padá sníh, tak má padat snad i na herce, na zem a věci kolem, a ne jen před kamerou. A scénař katastrofa, jako kdyby se bavili děti na základce...Společnost The Asylum už nikdy více si z nás nedělejte blázny, už stačilo:-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama