Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých teenagerů se společně utáboří u osamělé farmy, kde žije pouze pár osadníků. V odlehlé lesní kůlně naleznou táborníci skříňku se sbírkou krátkometrážních snímků, které si pustí na promítačce u filmů uložené. Filmy vypadají jako snuff (někdo na nich mučí a vraždí mladé kempaře), ale hrdinové to pokládají pouze za dobrý trik. Později však začnou nabývat dojmu, že filmy jsou opravdu reálné ... V tu chvíli je jim v patách již šílený maniak a chystá se z nich udělat další "hlavní hvězdy" své zvrácené sbírky. Jedná se o velice brutální a násilný horror z okrajové odnože horrorů zvané explotation. (Flipnic)

(více)

Recenze (119)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Exploitation utopené v moři klišé, logických kiksů a nulových hereckých výkonů. První polovina je strašně uspávací záležitost, zatímco druhá už je jenom o tom, jakým způsobem budou oběti zmasakrovány, a záleží tedy na zpracování. Samotné scény mučení nejsou zas tak hrozné, řekněme průměrné, ale i z nich a především z celého zbytku snímku sálá něco jako amatérismus. Co se hodnocení týče, film po celou dobu osciluje mezi odpadem (nejčastěji první půle) a dvěma hvězdičkami (nejčastěji druhá půle), konečných 20% je myslím odpovídajících. Jo a prý je to natočeno podle skutečné události... pche! ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh a zdejší hodnocení mě připravilo na průměrný horror. Carver mi, ale dal pěkně na prdel. Řadím ho rozhodně mezi to nejlepší co jsem zatím z žánru exploitation horroru viděl. Slabší rozjezd filmu, který ale postupem času graduje až se dostane na neuvěřitelně hustou atmosféru. Každá scéna doslova mrazí a to jak kvůli zmíněné atmosféře tak i kvůli hudebnímu podkladu. Beznaděj, křik, atmosféra a perfektní gore to je to spojení, které pokud se podaří udělá luxusní film a u Carveru se to podařilo na výbornou jasných 5*. 95% ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pochopil bych, kdyby se jednalo čistě o debut nějakého studentíka filmové školy, který se vyžívá v exploitation. Tohle ale nechápu. Trapnost, totální amatéřina, kamera strašná, herci o ničem, hromada chyb a klišé. Totální brak. Tohle se přece nemůže líbit žádnýmu alespoň trošku náročnýmu hororovýmu divákovi. ODPAD jak vyšitej! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Brutální nízkororpočtový explotation.Děj je sice o níčem a nic nového nám nepřináší.Jen samé klišé.Jenže to už tak u těhle filmů bývá.Scénárista si dal prostě voraz a jel na dovolenou.Parta nesympatických teenagerů,kůlna skrývající děsivé tajemství a vrah.A že ten vrah není ledajakej.Tlustej,upocenej,sádelnatej ovar.Bobby Shaw toho sice moc nenamluví,ale svou řezničinu si odvede poctivě.Gore efekty jsou dovedeny k dokonalosti.Ještě teď když si vzpomenu na scénu s koulema tak mě do nich chytaj křeče.Pánové jistě ví o čem mluvím.Děj se sice vleče,ale aspoň ta krev tu teče.Takže ti co hledají kvalitní příběh,plný inteligentních dialogů tak tady asi nepochodí.Naopak příznivci poctivého GORE řemesla budou nadšeni. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

To už tady dlouho nebylo! Vydlákovci se nezadržitelně rozmnožujou. Co taky dělat za dlouhých zimních večerů, když civilizační neduh se v těchto končinách ještě nestačil naplno rozbujet. Jenže pro zbloudivší se turisty by už jen výrazně hnědý nátěr hajzlíků měl být dostatečným varováním, že v tomto podhoubí parazitů, není všechno košér. Zaujme je ovšem krom panenské přírody i vynalézavost bodrého strejce v laclech s pohotovostním nářadím při ruce a neodmyslitelnou country odrhovačkou, tou vtíravě se linoucí ozvěnou, která dokáže rozpumpovat i mrtvýho, natož partu nadrženejch měšťáků. Tedy vězte, že Carver „má koule(?)“… ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je natočen na motivy skutečných událostí. Z kempování v horském městečku Halcyon Ridge se tehdy nevrátilo 5 lidí. (Matysek__k)

Reklama

Reklama