Reklama

Reklama

Síla pomsty

  • Česko Pomsta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalého agenta vojenskej rozviedky povolajú do služby, keď jeho najlepšieho priateľa, politika Larryho Richarda, prepadla a takmer zabila skupina militantných rasistov The Pentagle. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opravdu je škoda, že si tuhle roli nestřihl Chuck. Aaron by mu udělal choreografii a mohlo to být mnohem lepší. Příběh ohraný, ale není to špatné, prostě klasický béčko. Problém je opět v Dudikoffovi, protože ten chlap se neumí prát a vypadá to všechno divně. Nevím jestli by pomohla lepší choreografie, protože když je někdo dřevo, tak je prostě dřevo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělej atmosferickej začátek. A celkově vlastně i závěrečný hon v močálech. Tady se Firstenbergovi hodně zadařilo stejně jako Dudimu. I po letech se jedná o hodně koukatelné béčko, které je mnohem lepší než Ninja série, kde protivníci sami lozí pod katanu. Tohle by si klidně zasloužilo remake, ve kterém bych si přál vidět Toma Hardyho. ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice nostalgická záležitost, kterou si pamatuji ještě z VHSek dabovanou jedním hlasem takového divného pána... Tehdy, bylo mi snad sedm osm, jsem se těch gentlemanů v maskách nahánějících v bažině své kořisti, docela bál. Teď po letech: příběhově i akcí velice solidní béčko a Dudikoff je prostě sympaťák. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

konecne som ta nasiel!!! vdaka knihe "video svět" som sa dopatral k tomuto filmu. na nasej vhske sme na nej mali napisane: nocný lovec...a podla neho som ho tu nikdy nemohol najst..aj som zabudol, ze tam hral dudikoff..spominam si ako sme si s brachom vzdy po tomto filme robili masky, ako ustredna stvorica(?)..napatie v bazinach...proste film mojho mladi ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Při sledování Avenging Force jsem měl dojem, že inspiroval nejednu videohru. Přestřelky na střechách v přístavišti mi silně připomínaly Uncharted, závěrečné souboje s bossy pak Metal Gear Solid 3. Řemeslně velmi dobře zvládnuté béčko s pořádně drsnými záporáky, které může na světě přemoci pouze Dudikoffův Matt Hunter. Je škoda, že nikdy nevzniklo pokračování. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Kravatu, ktorú Michael Dudikoff nosí vo filme, si po skončení natáčania ponechal ako spomienkový predmet. (m.a.t.o.)
  • Nehnuteľnosť Elliotta Glastenburyho (John P. Ryan) je v skutočnosti kaštieľ, ktorý bol v čase natáčania na predaj. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama