Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

majo25 

všechny recenze uživatele

Možno menej kreatívne a animačne rovnako jednoduché ako jednotka, ale opäť hral prím humor, čo pri týchto 3D animákoch oceňujem najviac. A to humor od viacerých postáva, nielen od jedenj, ako to poznáme u iných projektoch. Numero uno bola zase nadupaná rýchlo-veverička, naopak, najhoršia opäť hl. postava. Hodnotenie: 60% ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jak moc zbožňuju jedničku, tak moc mě zklamalo tuto. Usmála jsem se párkrát a to ještě jen tak sporadicky, zloduši byli jasní hned od doby, kdy se Jeníček s Mařenkou poprvé objevili na plátně. (Však to bude bomba, to nikdo nebude čekat takový zvrat!) Celá etapa s mým oblíbeným kozlem byla vysloveně trapná... a všudypřítomná klišé typicky amerického filmu ještě víc. 40% ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nesourodý děj a parodie/hlášky (3 malá prasátka btw, 2 z nich dabována Cheechem a Chongem, beroucí si do tlamy kultovní hlášku Arnieho Té-osmistovky a Alového Tonyho Montany; dále scéna s hlavním antagonistou jedničky ve stylu Mlčení jehňátek), camea postav z prvního dílu, Jeníček a Mařenka na zabití, ale vzhledem k tomu, jak obrovský to byl propadák a bylo to totálně vaporizováno z českých kin, jsem čekal mnohem horší výsledek. Pokud jste si oblíbili postavy z prvního dílu, není takový problém. Čistý průměr, který zaokrouhluji nahoru, jelikož jsem se párkrát zasmál nahlas. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Přestože u prvního dílu téhle bláznivé pohádky jsem s nízkým hodnocením většiny uživatelů nesouhlasila, s hodnocením tohoto nezdařilého pokračování už souhlasím stoprocentně. Tolik jsem se těšila, že se znovu zasměju a že mě to bude bavit stejně jako předchozí díl, ale bylo to až moc nudné na to, abych se na to (oproti jedničce) chtěla ještě někdy podívat. Tohle je důkaz, že nějaké filmy by prostě pokračování mít neměly.. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi kdysi celkem líbila, i když do první ligy měla hodně daleko. Ale dvojka opravdu debilní pohádka pro debilní děti. Stupidní dialogy, nevtipné vtipy a především odpudivá animace. A ten příběh? Jednička si vzala pohádku a na jejím základě vystavěla originální příběh, dvojka si vzala jen postavy a vystavěla guláš bez ladu a skladu. Nedivím se, že to nešlo do kin. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)
  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)

Reklama

Reklama