Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pár narážek na vše možné je sice povedených a celkem i vtipných,ale jinak je druhá Karcoolka celkem bídná.Ne snad,že by jednička byl nějaký zázrak,ale svého času celkem fungovala a pobavila.Dvojka je bohužel pravý opak a i přes stopáž jen někde kolem hodiny a čtvrt místy nudí.Když se k tomu přičte divná a nepěkná animace (která mě osobně vadila nejvíc) nemůže být hodnocení vyšší...20% ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ubohost, protože už to nemá čím překvapit... Vlk snad zamilovaný do Karkulky? What the fuck?! Babička jako neschopná, ale moudrá vysloužilá agentka, Karkulka jako superschopná a blbá?! Zpívající kozel a kofeinová veverka over the top?! Tohle už není vtipný, to už je trapný... Jediní pořádní jsou tady záporáci... Čarodějka a Hansel and Gretel.... A to ještě taky dost zoufalí... Ach jo... ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Komu sa páčila prvá Karcoolka bude spokojný. Jasné, že to nie je tak úderné ako prvý diel, hold prvý diel je vždy len jeden, ale je tu tona odkazov na seba sama a iných blockbustrov. Bavil som sa fajnovo. Takže filmový blázni hurá na to, a tí, čo nedokážu pochopiť priamo mierenú paródiu, ruky preč, aspoň sa uchránime zbytočne kritických komentárov, já? ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Vizuálna stránka samozrejme zaspala dobu o pekných pár rokov, hádzať však celý film do odpadu len kvôli tomu je prehnané. O to viac, keď v rámci rovnakého roka vyhrala Oscara za najlepší film čiernobiela, nemá snímka. Dej taktiež nepatrí medzi silné stránky pokračovania, o ktorého prípadnom vzniku premýšľal po zhliadnutí prvého dielu asi len málokto. Napriek tomu sa však nebojím ani v tomto prípade ísť s hodnotením vysoko, keďže po stránke humoru, gagov a vtipných odkazov na všetko možné i nemožné, druhý nezvyčajný príbeh Červenej Čiapočky opäť zahral presne na moju strunu a dovolím si povedať, že v tomto ohľade dokonca porazil tretie a štvrté pokračovanie omnoho populárnejšieho Shreka. (70%) ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu, kdy byly pohádky a vše kolem nich prostě jen postavené na hlavu a fungovalo to, je tohle vrchol ubohosti, kdy nefunguje nic. Autoři se ani nesnažili vymyslet cokoliv nového, nějaký nečekaný zvrat, nečekaný vtip, nečekaného záporáka, prostě cokoliv, a udělali jen trapárnu plnou pitomých klišé, které se možná hodí do laciné pohádky pro velmi malá děcka, ale nikoliv do takovéto slátaniny, která se pohádkou pro malá děcka skutečně nazývat nemůže.     (!!! Opovažte se na to brát své děti - toto není pohádka!). A tedy, tramtararááá, první Odpad! ve zdejším hodnocení. La Finito? Ja! ~~~ PS: Jestli se tohle skutečně dostane do distribuce a kin, tak se tím zas a znovu jen potvrdí, jaký neuvěřitelný blb je český distributor, který přinejmenším dobré filmy ze světa nechává opomenuté a takovéhle "útroby-nemocného-žaludku" vyvrhává na plátna kin. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)
  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)

Reklama

Reklama