Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Arguing with Myself

(pořad)
USA, 2006, 76 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham

Obsahy(1)

První "celovečerní" vystoupení amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD, i když jeho obsah je částečně přístupný na serveru YouTube. Jeff Nejprve vypráví jednu příhodu, která se mu stala na letišti, když do města přilétal a tato se pak táhne celým vystoupením jako tenká linie. Postupně vystupuje s postavičkami Waltera, Bubby J., Peanuta a Jose Jalapena. Zároveň se v průběhu vystoupení několikrát objeví Jeffův "manager", postavička Sweet Daddy. (Plague.)

(více)

Recenze (51)

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jedno z nejlepších vystoupení Jeffa a jeho partičky. AWM byl asi první počin, který jsem od něj viděl. UŽ je to pár let a dnes jsem si to oživil. Musím říct, že jsem se smíchy až zalykal. Tenhle bavič se pro mě stal obrovsky uznávanou ikonou, která mě dokáže rozveselit i v těch nejhorších chvílích. Veškeré jeho vtipy, drsný sarkastický humor a samotné břichomluvectví, mě pokládají na kolena. Tohle je pro mě opravdový celovečerní umělec. Klasicky nejlepší postavy jsou Achmed, Peanut a neuvěřitelný Walter. Žeru tohle vystoupení a celou Jeffovu "rodinu". ()

Kubinn 

všechny recenze uživatele

Pustit si toto bezprostředně po shlédnutí vystoupení Dylana Morana byla celkem chyba. Okamžitě je vidět rozdílné pojetí show a jejího zacílení na americké tak trochu pitomé publikum. Záběry do hlediště během vystoupení na tlustý a hloupí američany budou to jediné co si z toho nakonec budu pamatovat... ()

Reklama

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Arguing with Myself je prvním ze zatím tří DVD Jeffa Dunhama a také nejlepším. Improvizace s "pissed of" Mickem a "rámařem a fasetářem" Nickem patří mezi to nejlepší z tohoto záznamu. Seznam: Jeffova příhoda (5*), Walter (5*), Sweet Daddy D. (4*), Bubba Junior (4*), Peanut (5*) a José Jalapeňo on the steek (5*). // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je výjimečný komik - nikoho podobného neznám, je prostě originál a to, co se svými loutkami dokáže, je něco neskutečného. Samozřejmě asi každý bude mít některé loutky raději a některé už méně - mě moc nezaujali Sweet Daddy ani Jose on a stick :) a naopak to u mě jednoznačně vyhrál Walter - intermezzo ohledně Mika, co opustil sál: "I need a medical transport!" :D Pokud to mám celkově zhodnotit, tak narážím na podobný problém jako u divadelních záznamů - zkrátka ten zážitek "být při tom" je nezprostředkovatelný, jinak bych šel do plných... ;) P.S.: Proč tu není žádné hodnocení od uživatelů v Top 30??? ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je skrátka komik s veľkým K. Čo robí jeho predstavenia také výnimočné nie je to že chrlí jeden vtip za druhým a musím uznať že sú vcelku vydarené, ale to že vytvoril nezabudnuteľné postavičky, ktoré sú skrátka dokonalé a práve to ako s nimi zaobchádza a argumenty medzi nimi a ním sú prosto úžasné. Najlepšie postavičky, aspoň pre mňa sú Walter, Achmed a Peanuts. Tieto postavičky majú šmrnc a rozhodne nenudia. 4* Som dal kvôli Bubba J. a Sweet Daddym D, pretože aj keď u nich sa nájdu nejáke tie slušné vtipy nie sú tak skvelý ako traja spomínaný. Stopáž je primeraná a myslím si že na prvé vystúpenie na dvd to nie je zlé. Každopádne Jeff Dunham je taký malí bôžik, ktoré ho si vždy rád vychutnám. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Loutka Bubba J, která se zde objevila, byla vyrobena na poslední chvíli. Sám Jeff Dunham přiznal, že barva na loutce byla během představení stále vlhká. (c.tucker)

Reklama

Reklama