Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na špatném místě ve špatný čas... Dva mladíci, nadšení skateboardisti, se stanou svědky trojnásobné vraždy a k jejich smůle si jich všimnou i zabijáci. Začnou je pronásledovat a začíná divoký hon ulicemi Paříže, kde může každá chyba znamenat smrt... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

sluzevsky 

všechny recenze uživatele

Než byl film Skate or Die zveřejněn, velice jsem se na něj těšil, a to nejen z důvodu tematičnosti, poněvadž je mi skateboarding nesmírnou vášní, ale i na základě zhlédnutí traileru, který mi slíbil nadupanost a akci. Nedostalo se mi ani akce, ani kvalitních skateboardových triků, přičemž by se alespoň na tom dala stavět nějaká kvalita, když už děj stál za starou belu. Pro mne velké zklamání. ()

camper 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě docela v pohodě. Až taková nuda, jak tady všude čtu to nebyla. Docela to i šlapalo, ikdyž jsem se asi 2x koukal, kdy už to zkončí. Rozsekal mě ale závěr. Ten, jakoby do filmu ani nepatřil. Byl tam zasazenej násilně, jako kdyby filmaři už nevěděli jak dál, tak se najednou rozhodli pro konec. Asi bych tenhle film nikomu nedoporučil. Radši. ()

Reklama

web-dat 

všechny recenze uživatele

Co očekávat od filmu na jehož obalu jsou puberťáci na skatebordu a honí je policie? ..... kdybych měl soudit podle obalu, na 100% bych tehle film nikdy neshlédnul. Jenže tím pádem bych udělal takovou chybu - jako když jsem od Počátku očekával že to bude další Matrix a revoluční film ( a nebyl :-(( ... ). Děj filmu se odehrává bez zbytečných dialogů a nudných sekvencí. Film který je našlapaný skateboardingem a akcí, a pro mě obrovským nádechem nostalgie. TRAILER ZDE: http://www.youtube.com/watch?v=NShyZuNjJy0 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Náhoda chcela, že som si tento film pomýlil s úplne iným podstatne lepším francúzkym filmom - Nebezpečná korisť. Preto mi nešla do hlavy tá nenáročná non-stop akcia a naháňačky ulicami Paríža. Je tu toho veľa, čo by som "vypichol" , ale režiséra by som najradšej zapichol...Dvaja blbci nám ukážu ako ťažké je schovať sa v niekoľko miliónovom meste! Malé deti to dokážu v jednoizbovom byte...Hudobný doprovod tu je skutočne pestrý. Od klasického orchestru až po deathmetal..., to som vo filme už dlho nepočul. Policajné ksichty sú dosť podozrivé, najviac na sbea strháva pozornosť šofér džípu. Fakt ideálny predstaviteľ polície. Úplne najviac ma však zabila 3-4 sekundová scéna "kefovačky" v ktorej si nahá kráska poskakuje, aby sa k jej poskakujúcemu zadku ešte režisér vrátil v sekundovom zábere , ktorý "umelecky" zaokmponoval do akčného deja- presnejšie naháňačky...Toť nová francúzka moderná vlna...40%. ()

solid 

všechny recenze uživatele

NIc jsem nečekal, ale ani nic nedostal. Typický špatný francouzský akční scénář, který je prokládán typickou dobrou francouzskou akcí, tentokrát na skatech. Ale i tady bych řekl, že šlo vytěžit mnohem více. Celkově ta naivita, se kterou byl film natočen mě místy až zhnusila. Policajti střílejí do lidí a nic se nevyšetřuje, nemluvě o tom, že se netrefí. Recepční policajt má v osobním autě policejní vysílačku a v civilu nosí drsnou bouchačku. Drsná dealerka trávy má respekt všech v okolí, ale v reálu by ji první z těch černochů podřízl a převzal její klientelu. A tak bych ještě mohl pokračovat. Konec už jsem přetočil, protože už tam nemohl být nic překvapujícího. Takže proč relativně vysoké hodnocení? Kupodivu jsem se nenudil a při akci na boardech se i bavil. Možná mít i lepší titulky a kvalitu ripu, mohl být zážitek lepší, ale na 4 hvězdy by to asi stejně nebylo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od září do prosince 2007 v Paříži (Francie). (GASTON73)

Reklama

Reklama