Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetl obsah, čekal jsem něco jiného. Vlastně jsem to čekal právem, protože uživatel WarholsC si asi spletl filmy a napsal úplně něco jiného, než se odehrává. __ Flashbacks of a Fool spoléhá na Craiga jako Amerika na Obamu. Uvidíme, jak se to podaří prezidentovi, ale Daniel to zvládl na jedničku a zaslouženě odchází jako vítěz! Na cestě pro výhru ho doprovází skvěle a pohodově laděný soundtrack a vizuální styl filmu, který hezky pentluje mezi retro lookem a moderní sytostí. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Velkým problémem asi každýho filmu je zaznamenat na postavách proces stárnutí. Pak se může lehce stát, že matka hlavního hrdiny vypadá stejně stará, jako on a že postava v mládí vypadá jinak, než ve stáří. Což se v tomto filmu stalo. Flashbacková rovina je minimálně o dva řády lepší, než ta ze součastnosti a myslím, že za to může Daniel Craig. Jako dycky se mi ve všech filmech líbil, ale tady z nějakýho důvodu ne. Nevím proč. ()

Reklama

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, dostalo se mi to do počítače ani nevim jak. Tak jsem to zkouknul. A hle, nebylo to špatné. Tedy jak co. Abych řekl pravdu, vůbec mi nesedl konec. Přišlo mi to dost nevyvážené, po slabším rozjezdu se z toho stal zajímavý film, který byl právě koncem odstřelen, přišlo mi to nedotažené. A Craig je tady jen kvůli jménu, protože výkon zde se snad ani nedá přirovnat k hereckému. Byl hrozně toporný, neseděl mi tam. Jen za pasáž v „minulosti“ bych dal ****. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Zcela jiný film. Daniel Craig je samozřejmě uveden jakožto hlavní mužská role, ale to berte s rezervou. Sice celou partii rozehrává i zakončuje, ovšem i ústřední píseň Roxy music - If there is something mi přijde více dechberoucí, než jeho výkon (nechci ho hanit, spíše nedostal šanci k tomu, více se projevit). Zkrátka 'bond' značka se prodává velmi dobře. Příběh je tak trochu jiný, nebo respektive úplně obyčejný - jen zabalený do zajímavého hávu. Příjemné překvapení. BTW: Asi jsem se zamiloval do Felicity Jones. :P ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Šťastím je, že filmový štáb mal so sebou pomerne triezveho kameramana a tak, keď bol v prvom polčase na ihrisku kľud, človeka uspokojili aspoň senzačné zábery. Ľady sa pohnú až v duhej polovici a na záver schytáte zopár životných múdrostí. Dávam 3 a pol, má to čosi do seba ( očakávania boli väčšie ) a na druhej strane aspoň splyniem s davom. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama