Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„The only thing you need courage for is for standing still..“ Tesat do kamene. Pro někoho banální historka, pro jiného melancholický příběh o neobyčejnostech obyčejného života, křižovatkách osudu a odvaze zůstat. Přesvědčivý Craig i Baillie Walsh, který se zachoval jako zkušený barman a současnost se vzpomínkami v poměru 2:1 protřepal, nemíchal.. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Depresivní, nudné, o ničem, beze smyslu, zvrácené, divné. Dvě hvězdičky, tři hvězdičky, já vůbec netuším. Absolutně nevím o čem tento film vlastně je. O nějakém herci, který se věčně někde zfetuje, pije a vůbec je odporný. Nebo o jeho vracení se do minulosti, do dětských let, kdy objížděl sousedku, a byl "celej takovej zmatenej". O tom, jak vzpomínal na svého kamaráda, na rodinu, na Ruth. Bylo to šílený, depresivní. Tvrdá ale byla scéna s minou, to bylo opravdu ošklivé. Za to jako odplata za matčino chování, no, stejně to bylo kruté. Daniel Craig zde moc nevynikal. Svými vousy a pronikavě nepřirozenýma modrýma očima působil opravdu slizce. Film není vhodný pro unavené smutné lidi. ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Jsou to ale hodně slabé 3. Film se koncepčně řadí po bok A Guide to Recognizing Your Saints se všemi přednostmi i slabinami. Mezi přednosti lze určitě zařadit silné herecké výkony a několik výborných a emocemi naplněných momentů. Daniel Craig dokázal poznamenaného a upadajícího herce, jenž se snaží vypořádat s démony z mládí, zahrát skutečně na výbornou. Celkovou slabinou je pak jednoznačně bezdějovost, ze které pramení utahanost a občas se vkrádající nuda. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Velmi krásne podanie ináč bezmenného príbehu. Príbehu ktorý nemá tú pravú dramatickú dušu. no zato vás aj tak prevedie životom hl. hrdinu tak ako to očakávate. S patričnou nadsádzkou a iróniou pre život. Pre mňa bolo nepochopiteľné prečo tvorcovia dali jeden veľký flashback do stredu filmu. Keby ho rozkúskovali a nasadili na rozličné osudy hlavnej postavy bola by to hne´d jedna hviezdička navyše. A možno aj dve. Totiž tento fakt ubral filmu vela. Koniec ma prekvapil a trochu aj usvedčil v tvorbe Anglicka. Predsa len happyendy sa nenosia ale ani hollywoodske zlé konce niesu už bohviečo. toto je zlatý stred. Daniel Craig bol perfektný až na jeho chôdzu. Tá mi trochu vadí.:-D. Ale ináč určite tento film stojí za pozretie!73% OOOOOOOOOOOOOOOOO.Zabudol som! Film má krásny a neuveriteľne dobovo trefný soundtrack. Hudba je krásna a aj to je plus filmu. Dve scény . začiatok a koniec- sprevádzané hudbou sú krásne! ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

V očekávání průměrného filmu s dojemnými vzpomínkami na osudové mládí zhýralé filmové hvězdy jsem byla příjemně překvapená nostalgickou sladce-hořkou atmosférou filmu. Ale bohužel jakoby to co hlavní hrdina zažil, tragédie, ve které byl nepřímým účastníkem, bylo nějakou omluvou pro jeho nynější zhýralý a prázdný život. A nepřišlo dle mého názoru žadné ponaučení ani prozření do jeho života. Nevím, zda se něco stalo s jeho svědomím, spíše jakoby vše pasivně přijal a bolesti jiných jím tak nějak protekly jako voda a nespraví to ani dojemný závěr. Vnímám jeho příběh tak, že prostřednictvím tohoto muže a jeho vzpomínek tedy převážně nahlížíme do osudů jiných lidí. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama