Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to nějak "velkolepé", naopak mi to vlastně přijde takové "nízkorozpočtové", ale něčím je to zajímavé...A není to za mě Craigem....Vlastně mě více zaujal Eden a také ženské postavy...Je tam rozptyl 25let, kdy nevidíme, co se vše dělo, ale ono to vlastně není podstatné....Jednou viděno - stačilo. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Tvoje spokojenost mě nezajímá, jenom moje." Už ze synopse tohoto dramatu je jasné, že se děj filmu bude zajímat pouze o životní problémy hlavního hrdiny, že to ale budou takové problémy, které mě absolutně nebudou zajímat, to jsem teda nečekal. Jedinou zajímavou scénou, nacházející se v tomto zdlouhavém snímku, tak bezesporu bude ta u moře s podvodní minou. ()

Reklama

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, dostalo se mi to do počítače ani nevim jak. Tak jsem to zkouknul. A hle, nebylo to špatné. Tedy jak co. Abych řekl pravdu, vůbec mi nesedl konec. Přišlo mi to dost nevyvážené, po slabším rozjezdu se z toho stal zajímavý film, který byl právě koncem odstřelen, přišlo mi to nedotažené. A Craig je tady jen kvůli jménu, protože výkon zde se snad ani nedá přirovnat k hereckému. Byl hrozně toporný, neseděl mi tam. Jen za pasáž v „minulosti“ bych dal ****. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

V očekávání průměrného filmu s dojemnými vzpomínkami na osudové mládí zhýralé filmové hvězdy jsem byla příjemně překvapená nostalgickou sladce-hořkou atmosférou filmu. Ale bohužel jakoby to co hlavní hrdina zažil, tragédie, ve které byl nepřímým účastníkem, bylo nějakou omluvou pro jeho nynější zhýralý a prázdný život. A nepřišlo dle mého názoru žadné ponaučení ani prozření do jeho života. Nevím, zda se něco stalo s jeho svědomím, spíše jakoby vše pasivně přijal a bolesti jiných jím tak nějak protekly jako voda a nespraví to ani dojemný závěr. Vnímám jeho příběh tak, že prostřednictvím tohoto muže a jeho vzpomínek tedy převážně nahlížíme do osudů jiných lidí. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale při sledování Temných vzpomínek se mi vybavil film Waterland (1992) s Jeremy Ironsem v hlavní roli. Snad to bylo tou retrospektivou, snad úžasným prostředím pobřežní vesničky, snad shodně dávnou tragédií v níž měli oba hrdinové prsty. I když Daniel hrál skvěle a flasback do pubertálních let byl lepší než celý zbytek filmu, pořád to kvalit Waterlandu nedosahovalo a celé to drželo jen tak tak pohromadě. I tak se ale na to dobře koukalo a Temné vzpomínky rozhodně nejsou podprůměrným snímkem. * * * ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama