Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kulohlavec

kulohlavec (hodnocení, recenze)

Jeden z nej hororů/dramat, look nezávislého filmu, které mě přesně baví, narozdíl od hollywoodských bratříčků, postavených na známém jméně nebo akci na úkor námětu. Pouštím si to každý rok. Bonita i Courtney navíc potěšily.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

nevíte prosím někdo , co je to za úvodní písničku (při úvodních titulcích) ?

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

to si robia srandu nee ?? Jaký votrelci ? Ja som tam nevidel skoro žiadneho votrelca.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

rounen má pravdu - zmutovanej týpek tam rubal hlavního hrdinu a policajti stáli a koukali, i když jim ještě ten mutant každou chvíli ukazoval svý velký záda... o pár minut později se ale nebáli rozstřílet něco, co vypadalo jako zelenina z Lidlu, a s ním i výše zmíněného hlavního hrdinu... samozřejmě jen tak pěti šesti kulkami, aby se ještě mohl hrdinsky obětovat - tím, že ho zastřelí jeho kámoška... Reakce policajtů se bát nemusela, ty měli zase (pořád v jedné a té samé scéně) šlofíka a zase jenom s namířenýma pistolema přihlíželi. Celkově to je příšerné béčko.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

ja nebránim film, len ma zaujalo tvoje vnímanie policajtov... IMHO my diváci sme v teplúčku za obrazovkou velkí machri, všetko by sme urobili perfektnejšie než ten "hrdina" vo filme, ale keby sme boli na jeho mieste V REÁLI, od sračiek by sme nevedeli ani poriadne utekať, a tí, ktorí by to dokázali, aj tak by padali v jednom kuse na zem - neustále by sa šmýkali po sračkách padajúcich z ich gatí :D tak ja len toľko o tom, a pochopiteľne toto vzťahujem na akýkoľvek film s akoukoľvek zápletkou ;)

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

ja som dal iba 1 hviezdičku lebo som sa nevedel dočkat konca filmu a nudil som sa takmer celi film.Šak sa tam takmer nic hororove nedialo more čo už šetkým tu jebe.Ale ten koniec ma dostal.Takže 2-ku si pozriem jednoznačne.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

rounen moc by som na tvojom mieste nevyskakoval .. nehovorím, že film je geniálny, ale ak mám obhajovať demenciu polície, ktorú tak opisuješ...už sa na tú scénku veľmi nepamätám, ale to, že rozstrieľali aj toho chlápka, keď mal v rukách toho maličkého, tak neviem aký chytrák policajt by nechal nažive chlápka, ktorý bol v kontakte s alienom.... ja len aby si si sám zbytočne nekydal na svoju hlavu )

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

souhlasim s ondrej100 nechápu jak tahle kravina může mít 52% když to byl nehorázně dementní film z uvažováním houpacího koně a IQ tykve... policajti na konci filmu míří pistolema na vetřelce který domlátí člověka a policajti stále míří a čekají a stále nestřílejí a stále nic...až potom ten domlácený člověk vytáhne nůž a vetřelce probodne,vytáhne z něj malýho vetřelce kterého drží v ruce a všichni policajti konečně začnou střílet na tu malou věcičku v tý ruce toho chlapa a rozstřílejí oba i toho chlápka který mohl přežít...no totální demence policie...děj o ničem a strašně velká demence lidí,jak se zachovaly,pro mě odpad,odpad a odpad 0% 1* bych dal za hezkou herečku Courtney Ford...líbila se mi a hrála z nich nejlépe..jinak film odpad,tuhle pičov... už nechci nikdy vidět,divím se že tohle vůbec točily,a to jsem ještě mírný...

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

je to cista sledovacka ako sa veci vyvinu ... nenudil som sa, ale vela veci som sa nedozvedel, i napriek tomu celkom pozeratelne ... 3*

lojzan

lojzan (hodnocení, recenze)

Zas tak mě to nenadchlo, spíš teda vůbec.Nic nového ani žádná lekačka. prostě podprůměrnej horror

psot

psot (hodnocení, recenze)

tak zhruba do poloviny filmu bych to videl na 2 az 3 hvezdicky. Zajimavym zpusobem nastineny - nenastiteny problem. Ale pote se to cele zvrhne do vyvrazdovacky ala vetrelec, ktery se nakonec taky skutecne objevi...

IronFan

IronFan (hodnocení, recenze)

Rozhodně povedený kousek s kvalitním výkonem Carlose Bernarda, kterého můžeme znát jako Tonyho z 24.

misa1989

misa1989 (hodnocení, recenze)

Není to vůbec špatný film. I když konec byl celkem předvídatelný. Rozhodně to není ztracených 85 min.

Dubro

Dubro (hodnocení, recenze)

Tak na tento film sa teším. Živoriaca smrť to sprdla, tak to bude kvalitka.

Reklama

Reklama