Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

Bratři (2023) 

Po shlédnutí bych doporučoval adminům zavést půlčíky. Čekal jsem víc, byť o nudě to úplně není. Bude fajn si o Mašínech trochu víc načíst. 3 hvězdy mi připadají trochu nefér, ale 4 tomu zas dát prostě nemůžu. Je to hodně silný a pro spoustu lidí asi i hodně kontroverzní příběh. Bohužel v tom filmu mi chybí nějaká zásadní motivace (a nebo jsem jí přehlédl) a finále spíš humorně heroický. Ale možná to je opravdu v tom, že autoři spoléhali na nějaký aspoň základní seznámení s Mašíny před shlédnutím filmu. Kdo o Mašínech ví jen jejich příjmení, tomu tam asi spousta věcí unikne... Admini, co takhle půlčíci v hodnocení? :-)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Jo takhle nějak by to někdy mohlo bejt. Až na ty zviřátka. Nebo mi něco uniklo... Pěkných 5 hvězd. Dlouho mě takhle něco nepobavilo. :-)

plakát

Přes kosti mrtvých (2017) 

Já myslim verbale, žes to vcelku vystih. Aspoň to o těch vychcanejch lesůpánech. Knížku sem nečet, tak to neumim srovnat, ale jinak mě to vcelku ba a chytil jsem z toho naprosto přesně ten dojem co píšeš. Jinak hysterická bába je vcelku rozporuplná postavička celýho dramatu. Váhám nad 4 hvězdama, zatím 3kousky, možná přidám (nebo uberu) až to uvidím znovu. 2 hvězdy minimálně kvůli epizodě mistra Krobota si to nezaslouží... hehe.

plakát

Volání divočiny (2020) 

Jako sorry, jo pes neni naprosto dokonale zanimovanej, u vlčího "průvodce" jsem to ani nečekal, protože to chápu spíš jako mytickou postavu / průvodce. Ale ten příběh je naprosto úžasnej, Ať si kdo chce, co chce říká, za mě TOP! A rovnou říkám Londonovu předlohu jsem nečetl, ale hodně mě to navnadilo. Dokonalej film pro jakýhokoliv pejskaře. Ty spíš pochopí... ;-)

plakát

Tanec v temnotách (2000) 

Boží už jen kvůli naprosto dokonalýmu soundtracku.

plakát

Město podivínů (2018) 

Hrdinové z druhý strany. Superdepresivní pohled na to mít nějakou superschopnost.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Tak jako je to celý hezký, ale pořád jsem zvyklej mít u seriálů nějakej začátek a děj co vede k nějakýmu konci Všimli jste si někdo jestli vůbec dostal zpátky ten svůj rubín? Já se ztratil v díle o synkovi paní zlodějky a pak už v tom nějak tápu, jestli to spolu nějak souvisí. A poslední díl tomu nasadil korunu. Tak buď jsem se v tom úplně ztratil, a nebo není "seriál jako seriál".... původní komiks jsem neviděl tak se omlouvám, ale stejně...

plakát

Uteč (2017) 

Místo to tak krásně smrdí Lovecraftem!!! Nutné vidět!