Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Tento parádní béčkový survival se přesně trefil do mého vkusu. Pěkný vcelku propracovaný příběh, který je zde slušně vysvětlen. Sympatičtí herci, kterým jejich role uvěříte hned od prvního okamžiku. Navíc Alien Raiders si s evidentně nízkým rozpočtem hlavu nedělá a maximálně ho využívá, což je vidět. Film bych zařadil jako něco mezi věcí a Darabontovou mlhou. Velmi milé překvapení. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu lidí to bude stejný den, jako každý jiný. Ale pro ty, kteří se rozhodli jít v tento den nakupovat do supermarketu v Hastings se celý život změní. Tedy .. jestli tento den přežijí. Do supermarketu náhle vtrhne skupina ozbrojených násilníků, a ubohé nakupující si vezmou jako rukojmí. Jak se ale zdá, nejde o obyčejnou loupež, ale o boj proti mimozemskému šmejdu, který se ukrývá v některém z lidí ... Námět sice není nikterak špatný, i atmosféru se z počátku filmu daří docela pěkně vybudovat, ale co je to platné když hromada filmových přešlapů celý film srazí někam na úroveň béček z devadesátých let. Kladné body by se sice daly získat vizuálním zobrazením mimozemského monstra, ale ani toho si moc neužijeme. Chování postav je hodně přitažené za vlasy (i když, kdoví jak bych se v podobné situaci choval já), herecké výkony taky nijak neoslní. Takže jen dvě hvězdičky za nápad, a třeba příště se to podaří... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem šla dobrovolně s tím, že od něho vůbec nic nečekám a také jsem se ničeho nedočkala. Takže, moje očekávání se splnilo na sto procent. Začátek byl hodně slibný. Ovšem, zůstalo jen u těch slibů. Jedna hvězda je za úvodní písničku, za nápad a odvahu vyjít s tímto kusem na světlo boží. Tenhle filmový počin jsem původně přisuzovala Kanadě, protože kvalita zpracování tomu hodně napovídala, proto se kanadským filmařům musím pokorně omluvit. Omlouvám se za způsobenou křivdu. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak opravdu pouze béčkové sci-fi, kterému čouhá sláma z bot. Navíc kromě infantilního emzáckého příběhu to vlastně ani žádné sci-fi není, protože o mimouších se sice celou dobu žvaní, ale divák žádného pořádně nespatří. Filmu také chybí jakákoli zajímavá scéna, kterou by si člověk zapamatoval, což má za následek, že tenhle film brzy vymizí z paměti. Herecké obsazení je věrné omezenému rozpočtu, takže žádnou superstar ve filmu neuvidíme – mě přesto potěšila Courtney Ford, na kterou se když už nic dalo alespoň koukat. :-) Celý film vkusně zakončí klišovité finále, předvídatelné až hrůza, takže alespoň v mém případě se žádné nadšení nedostavilo... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dle námětu mohlo jít o slušný béčkový akčně krvavý nářez,ovšem díky nemohoucnosti režiséra,nesympatickým hercům a především ultranízkého rozpočtu vznikla nudná béčková pitomůstka.Ono koukat,ikdyž jen 80 minut,na sem a tam pobíhající zoufalce a to povětšinou navíc ve tmě,před něčím a zároveň za něčím,co stejně neni za celou dobu ani vidět a navíc se o tom divák ani nic moc nedozví,to je vážně šílená nuda a hlavně to hodně ve finále zavání bezpředmětností.A tak ikdyž úvod sice naladí,již po pár minutách to celé upadne do směšného paskvilu,kde sice chvílemi zafunguje atmosféra a dokonce občas vykoukne i napětí,ale pořád se vše pohybuje v trapném plácání se ryby na suchu.Zkrátka špatné béčko,které krutě doplatilo na nedostatek penízků a autoři se s tím nedokázali vůbec vyrovnat.P.S.alespoň že úvodní titulková píseň je nehorázně cool!!! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)
  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)

Reklama

Reklama