foto

Courtney Ford

  • nar. 27.6.1978 (38 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Courtney Braden Ford (americká herečka a producentka krátkých filmů) se narodila 27. června roku 1978. Narodila se v Orange County v Kalifornii brzy se odstěhovala do Los Angeles za hereckou kariérou. Její snad nejznámějším filmem jsou NEZNÁMÍ VETŘELCI, kde si střihla roli Sterlingové. Její největší rozkvět herecké kariéry byl nedávno v roce 2009, kde si zahrála v jednom z nejuznávanějších dramatických seriálů DEXTER (*2007) - při této příležitosti byla označena jako "Nejhezčí tvář v televizi" podle Variety. Také hrála v seriálech jako jsou: MĚSTEČKO SOUTH PARK, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, MYŠLENKY ZLOČINCE ČI V JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU (jedna z epizod, kde si zahrála, vyhrála cenu Emmy). Za svoji roli v Neznámí Vetřelci dostala cenu Nejlepší herečky od ShockerFest.

Courtney Ford je vdaná za hvězdou filmu Superman se vrací - s Brandona Routhea. Dvojice se seznámila 23. srpna 2006 a vzali se 24.listopadu 2007 na ranči El Capitan v Santa Barbara. Courtney je také nevlastní sestra Roberto Orci a JR Orci.

Martin "StrYke" Mihula

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meet My Valentine
Runner (TV film)
2014 Kept Woman (TV film)
Missing William
2011 Dobrý doktor
Sironia
2008 Lie to Me
Neznámí vetřelci
2006 Denial
2004 Venku
1998 Pivní bratři

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Then and Now (E02)
Lovci duchů (TV seriál)
All Along the Watchtower (S12E23)
Who We Are (S12E22)
The Future (S12E19)
další epizody (8)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Spolek největších detektivů (S08E14)
Lovci duchů (TV seriál)
LOTUS (S12E08)
2014 Murder in the First (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Fluktuace dobráctví (S05E07)
2010 Famílie (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Bad Moon Rising (S02E03)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Hello, Dexter Morgan (S04E11)
Lost Boys (S04E10)
Hungry Man (S04E09)
další epizody (11)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Naháč (S04E09)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace