Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Geneticky zmutovaný tasmánsky diabol je ukradnutý z laboratória dvomi eko-aktivistami, ktorým utečie v blízkosti opusteného lesného cintorína, kde skupinka vysokoškolákov nakrúca film.
Krvavý masaker môže začať. (Darkage)

Recenze (25)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak na tomto sa musel dobre zabávať celý filmový štáb, je fakt neskutočné, čo dokážu ľudia vymyslieť. Prerastený, zmutovaný, zubatý krtko na cintoríne pekne masakruje všetko, čo mu príde pod ruku (presnejšie pod tlapu). Vždy, keď tú príšeru ukázali, tak som vybuchol smiechom. Vlastne to bolo celé totálna kravina, ale to gore! To bolo niečo parádne. Vtipné a zábavné béčko, ktoré na chvíľku uhasilo môj smäd po krvi... Mňam :-) ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem měl napsanej docela dlouhej komentář, ale radši jsem ho smazal. Byl příliš vulgární :-D ... každopádně jde ale mimo moje chápání, jak se tu něco takového může držet na 52 procentech. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KRÁSKA UŽ NENÍ TAKOVÁ JAKO BEJVALA“..... /// K natočení hororu s geneticky zmutovaným zvířátkem potřebujete buď spoustu ,,love“, nebo aspoň trochu nadhledu. Pro tenhle platí přímá úměra – čím míň prachů, tím víc nadhledu krát (minimálně) 5. Céčko, sázející na jakousi odnož černýho humoru, se kterým mu to celkem vychází. Nečekejte gagy z drahýho bijáku, jen nadšenou fandovskou hororovou filmařinu a příšeru, která určitě pár doláčů stála, taky ta krev (či co to bylo za sračku) nebyla zadarmo (předpokládám, že kozy byly původní). Jinak je to samozřejmě pičovina, kterou můžu doporučit jen člověkovi s pošramoceným smyslem pro humor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám největší kupu zvířecích sraček. 2.) U hororů se nechcu bát, ale smát. 3.) Thx za titule ,,skoka“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

aCH JO.. Jak já nesnáším ty Splattery!! Zabava a úlet, to byl sice Skvělý.. Nadržená Blondína s lízatkem se mi také velmi líbila.. Ale ta Příšera!! No to bylo něco hroznýho ..Pes Jonatán křížený s Medvědem. Aspoň, že byl bodycount poměrně vysoký,tak se neobjevilo žádné hluché místo.. Ale U mě, to je bohužél Lepší 2* ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trash jako kráva. Zmutovaná kreatura zdrhne z tajný laboratoře, aby v odlehlých lesích blízko hřbitova masakrovala "náhodný kolemjdoucí." A že jich bude! Chlupatá zrůda (připomínající směsici psa s krtkem) rozsápe asi 14 obětí, dokud ho nevystopuje vědátor s brokovnicí Raggie Bannister, aby se naší potvoře mrknul na zkaženej zoubek. Cemetery Gates jako horor naprosto selhává, jelikož se drtivá většina odehrává v krásný letní den, za to (chtěnýho i nechtěnýho) humoru je tu požehnaně. Herci šíleně přehrávají, jejich dialogy bolí, alespoň že často stříká krev a létají vnitřnosti. Vlastně ani nevim, za co je ta třetí hvězda... jestli za masku onoho monstra, nebo za kozy tý blondýny? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošný trash se zmutovaným tasmánským čertem! No, to jsou bestie samy o sobě, cožpak když narostou do obludných rozměrů... Hřbitov, hnijící mrtvoly pod zemí a čerstvé nad zemí (nejen). Člověk si hned vzpomene na Tromu a její fláky. Ubohé oběti nemají šanci a masomlejn se rozjíždí naplno - lítají hlavy, ruce, střeva i kusy těl. Krev stříká v hektolitrech a divák se baví. Scénka s dodávkou, spacákem i cyklistkou musí pobavit každého fanouška špatných filmů. Ať žije kečup!!! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

To najtupšie možné céčko, s tými najhoršími možnými hereckými výkonmi. Blbosť neuveriteľná, ale miestami celkom vtipná a samozrejme nemyslená úplne vážne. Ako spomienka na osemdesiate roky a éru videa celkom zábavné, kvalitatívne jasný odpad. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No, co si budeme nalhávat, Cemetery Gates je béčko jako stehno, ve kterém je plno stupidních postav, hodně krvavé, ale dost amatérské gore záběry a hlavně zmutovaný tasmánský čert... Člověk by si řekl, že když se tomuhle kousku vyhne, o nic prakticky nepřijde... Což je pravda, jen pokud nemáte alespoň trochu zvrácený smysl pro humor... Já ho mám a proto jsem se bavil... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo. Je to béčko jak když vyšije, ale objevuje se tu monstrum které není uděláno digitálně, jako třeba monstra od Sci-fi(dneska už syfy) channelu a film ani vůbec nenudí. Taková jednohubka. NEjlepší na celým filmu byla scéna se zhuleným hipíkem, který monstrum viděl jaksi kresleně:-D, nebo scéna jak holka ukazuje na lízátku jak ho kouří(ta scéna mě lehce vzrušila). Poté tu najdem plno trashových scéna(jako například rozkousaní jedný holky která se pěkně plive krev na kozičky). A navíc hraje tu Reggie Bannister. RAGGIE BANNISTER!!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku film dobře rozjetý v té nejlepší tradici béčkového přelomu osmdesátek a devadesátek, až jsem si ho chtěl zařadit jako další zářez do překvapivě na dobré horrory plodného roku 2006, ale nakonec se to přehouplo do až moc velkého úletu. Jednoduchost, prostota a nevážný nadhled je v pohodě. Skoro až karikaturní monstrum, litry umělé krve stříkající ze všech možných i nemožných úhlů, jsou fajn. Ale tupě a naneštěstí záměrně nerealistické postavy a snaha o humor za každou cenu film ale nakonec strhávají do zapáchajících nížin. Výš se to prostě nedostane. 2,5* ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Svojrázna pocta hororovým osemdesiatkám, ktorej tvorcom nechýba nadhľad a osobitý zmysel pre humor. Snímka pôsobí zámerne gýčovito, vyskytujú sa v nej tupé postavy s prízemnými pohnútkami a všetky možné žánrové nedostatky či klišé. Vrcholom je príšerka, ktorá sa tu objavuje - prerastený tasmánsky diabol, nekompromisne trhajúci na franforce každého, kto sa mu pripletie do cesty. Ľudské končatiny a vnútornosti lietajú na všetky strany a fanúšik divokej hororovej zábavy ako som ja si tu príde na svoje. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tohle na mě místy působilo spíše jako hororová komedie, nejvíce díky úplně pitomoučkým hercům a herečkám a i když povedenému ale také hodně "šílenému" gore. Nebyl to vážně vrcholový zážitek ale zkritizovat to nemůžu :-) Docela jsem se u toho pobavila a to navzdory tomu že jsem čekala něco úplně jiného. Krásko nic si z toho nedělej, já už taky nejsem to co jsem bývala :DDDD 60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film sa odohrával v strašidelno temnom prostredí. Dialógy boli silno primitívne ako aj herecké prejavy, čo postava to nesympatický zmrd. Toto je uštaný film a to doslova, všetci v tomto filme chodili močiť, asi na natáčaní dostavali veľký prídel čajíka. Ale nemôžem tomuto filmu uprieť zábavnosť. Gore efekty sú veľmi slušné a aj ten veľký nasraný krtko mal dobrú vizáž. Keby sa popracovalo na scenári a postavách, filmu by to veľmi pomohlo, no takto to má za 2*. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Reggie je frajer ale toto bolo zdĺhavé a boľavé ...Slabý humor,nesympatické postavy a tá obluda ma tiež nebavila. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Velice zábavné béčko s roztomilou příšerkou, která likviduje vše živé, co se jí postaví do cesty. Gore je parádní maskérská práce, žádné triky přes počítač a některé scény jsou dost hrubý! A vůbec, to monstrum křížený s Tasmánským čertem je taky udělaná potvora bez jakýchkoliv počítačových efektů a vypádá perfektně! A hlavně srandovně! Ve filmu se objevuje spousta humorných postaviček, kterým vtip opravdu nechybí a film se nebere vážně, což je super! Já jsem spokojen! Je dobře, že se ještě točí snímky takovýho tipu, bez nějakých digitálních efektů. A velice mě potěšila postava vědce, kterého hrál Reggie Bannister, (kultovní postavička zmrzlináře Reggieho ze série Phantasm) a postavami dvouch zhulených hipíků, (kultovní nestoři gore a speciálních efektů Grega Nicotereho a Howarda Bergera), se kterýma se příšera rozhodně nepomazlila. Perfektní oživení snímku! Tleskám!! ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Kráska a zvíře v jedné podobě ! Kráska ? Tohle stvoření nemá nic společného s krásou. Velice pohodové gore. Takový klidný film i pro děti. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Já sice čekal béčko, ale že to bude až taková žumpa, to teda ne. Na druhé straně si tenhle film vůbec na nic nehraje, což mi je sympatické. Filmový štáb se očividně vyřádil dosytosti a dělá si legraci z diváků i sám ze sebe. Gore je přímo lahůdkové a že to je po obsahové stránce blbost přímo neskutečná, to se tak nějak dalo čekat. Přesto si myslím, že i levné horory můžou mít úroveň, což tenhle film ale pohříchu nemá. Je to jen nekonečná rubačka, která po prvních pár rozpáraných mrtvolách postupně přestává bavit, a filmu neprospívá ani dost nesympatické herecké osazenstvo, které působí značně křečovitě, což ale tak nějak odpovídá kvalitám tohoto díla. Takže nevím. Mě osobně tenhle film bavil první půl hodiny, zbytek jsem dokoukal jen ze setrvačnosti... ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru musí bejt dobrej špatnej film taky pořádně ujetej, nebo aspoň kreténskej. To tenhle bohužel neni. Zmutovanej tazmánske čert, co vypadá jak potomek medvěda a krysy, je sice ftipnej, ale to je tak všechno. Prostě je to úplně obyčejný béčko (nebo céčko), kterejch už jsem viděl spousty. Fanoušky neurazí, ale ani nepřekvapí. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

On by to byl dobrej slasher kdyby to nebylo tak debilní.. ono to tam po nich skáče a na konci nedokáže nadzvednou bránu ? aha... jinak gore scének tam bylo dost tomu nemám co vytknout protože ta krev stříkala jak z hadice. ()

Reklama

Reklama