Reklama

Reklama

Recenze (34)

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Konzervované peklo, které když jednou otevřete, nikdy už se nezbavíte té pachuti. Všemu nasazuje korunu parafráze postavy Mosse, zde Gabriela - ten se tak snaží být ultra prkenný, až se chce člověku zvracet. To si vážně mysleli, že dokáže kdokoliv na světě předvést alespoň z desetiny tolik, co všestranně zaměřený Richard Ayoade?! No... očividně mysleli. Bohužel při tom nemysleli. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Das ist aber quatsch! Musim říct, že nad tímhle surrealistickým a nade všechno esenciálně neftipným seriálem jsem se chvílemi řezal víc jak u pravého IT Crowdu. Ale přesto si to nic jiného než odpad nezaslouží. Nikdy nezapomenu na ten absolutně zabitý a nepochopený vtip s olízáním prstů a zvonícím telefonem. Na ty tupě zírající neherce (především Mosse). Na tu lahodně znějící němčinu, snažící se zachytit tu suchou dikci originálu (neúspěšně, nutno podotknout). A tady se dozvídám, že už to zrušili... Velká škoda. Vedle amerického Red Dwarfa další nedoceněný kult. Věřím, že se mě vnuci zeptají: "A dědečku, vy jste skutečně viděl ten ztracený a nikdy nenalezený skopčácký IT Corwd, o němž všichni tolik vykládají, ale nikdy nikdo ho neviděl a někteří, zejména Fritz s Hansem ho považují za hrubou anti-germanistickou propagandu vymyšlenou závistivými Slovany a Anglosasy?" ... Inu, chlapci, viděl. Viděl. ()

Reklama

Rommeo odpad!

všechny recenze uživatele

Když Ramesse zpustošil Sýrii tak to byla nehoda ale tohle? To je opravdu zhýralost. Nevím koho napadlo vzít dokonalý anglický seriál plný anglického humoru a nekonvertovat ho bez jakékoli obměny do tohoto německého ,,domu hrůzy“. V německém podání se vytrácí jak postavy,vtip a zápletky tak i celistvost a nedostižnost IT Crowd. ()

Hellbilly odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočne trápna doslovná napodobenina pôvodného seriálu, o ktorej už písať je utrpenie...IT Crowd je úžasne zábavný seriál, lenže keď doslovne skopírujete jeho scenár a dosadíte do neho bandu tupých nemeckých polien, ktoré vyzerajú k uzúfaniu debilne, nevedia hrať, nemajú ani páru čo je práca s hlasom alebo gestikulácia, a len tam stoja, čučia doblba a snažia sa nepodarene imitovať postavy z originálu, tak z toho vznikne vec pre ktorú je smiešne tragické slabé slovo... ()

Fingon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hodně. Viděl jsem hodnocení 100% na ČSFD, viděl jsem filmy Eda Wooda i Zdeňka Trošky. Ještě nikdy jsem ale neviděl čistou nulu. Až dodnes. Ještě nikdy jsem neviděl takový odpad, jako tenhle pokus o seriál. Má to jedinou výhodu - nemusíte umět ani slovo německy, ale pokud znáte dialogy z původního a nedostižného IT Crowd, nepotřebujete ani titulky. Jen si budete trhat vlasy hrůzou, jak špatně se dá točit. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama