Reklama

Reklama

VOD (1)

Čerstvý důchodce Frank Goode, který před osmi měsíci ovdověl, očekává dohodnutou návštěvu svých čtyř dospělých dětí. Frank má plicní fibrózu, celý život se dřel v továrně na telefonní kabely a dýchal zplodiny z PVC. Chtěl poskytnout dětem úspěšnou budoucnost. Jeho syn David žije v New Yorku a je úspěšným malířem, Amy pracuje na významném postu v reklamní agentuře v Chicagu, Robert je dirigentem orchestru v Denveru a Rosie divadelní tanečnicí v Las Vegas. Děti mu však postupně volají, že přijet nemůžou. Frank je zklamán a i přes varování lékaře se rozhodne vydat na cestu a postupně všechny překvapit svou návštěvou. Jeho první zastávkou je New York. David však není doma a neobjeví se ani následujícího dne. Frank pokračuje do Chicaga za Amy. Povečeří s ní a jejím manželem Jeffem a chce zůstat. Amy prohlásí, že má moc práce, Jeff odjíždí na služební cestu a vnuk Jack na tábor. Frank jede do Denveru, kde zastihne Roberta při zkoušce orchestru, Robert ale hraje na bicí. Vysvětlí otci, že se kvůli němu snažil, ale na dirigenta nebyl dost dobrý. Když se chce Frank zdržet, Robert mu řekne, že odlétá do Evropy, nemá si s ním co říct. Frank se vydává za dcerou Rosie do Las Vegas. Naplánují si večeři v restauraci, ale objeví se kamarádka s batoletem a žádá, aby jí ho Rosie pohlídala. Otec s dcerou zůstanou doma. Frank si uvědomí, že je něco v nepořádku a také mu docházejí léky. Děti dřív domů stále volaly, ale vždycky chtěly hovořit s matkou, jemu nic neříkaly. On na ně příliš tlačil. Matce se mohly svěřit. Jeho žena ho milovala, proto mu říkala o dětech jen to, co chtěl slyšet... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (441)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co na tom filmu ostatní vidí špatného a průměrného. Mě to teda zaujalo od začátku a bylo mi uplně jedno, že Robert De Niro hraje postavu, která se k jeho povaze naprosto příčí. Dědkovský léta holt dorazí ke každému. Nuda to nebyla, citově to přeteklo kam mohlo a hlavně se v tom filmu objevil krutý úděl člověka, že nakonec vždycky zůstane sám. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.4/10] | me: Kómedia to teda nie (to teda nie), ale film to je dojímavý a zaujímavý. Film o rodine, dôvere, očakávaniach a sklamaniach, ktorý núti zamyslieť sa nad prístupom k životu a jeho možnosťami. De Niro je vynikajúci, presvedčivý a vlastne aj zodpovedný za celkový nádych a atmosféru filmu. Realita je často krát iná - nečakaná osamelosť, vôľa nebyť sám, túžba po naplnení detských snov, radosť a sklamania zo života detí. O tom je život tiež a práve takýto filový pohľad na vec je z času na čas prínosný. Mne sa to páčilo a hoci som tiež očakával komédiu (ani neviem prečo) neostal som ani len trošku sklamaný. 4 a pol * ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

Na charismatického a výborně hrajícího De Nira je radost pohledět a tato role ve scénáři mu byla doslova šitá na míru. Kate Beckinsale je pěkná herečka stejně jako její vlasy. Everybody's Fine je koukatelný, místy příjemný snímek který rozhodně neurazí. Také bych si však Roberta dokázal představit v daleko lepších filmech. Celkově se mi ale snímek líbil tím životním pojetím. Silné tři hvězdy, 65% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Jones neudržal nervy na uzde a neponechal príbeh v uveriteľnejších tónoch. Na druhej strane sa mu darí až prekvapivo dostať pod kožu De Nirovej postave a jeho problémy nevyznievajú vôbec triviálne. Aj napriek relatívnemu happy endu (kto vie, čo bude po tej večeri, keď sa všetci znova rozpŕchnu domov) pôsobí scenár úprimne a aj ono celkové vyznenie môžeme brať ako súčasť hry a melanchólia je predsa emocionálnou výbavou dôchodcov. Taktiež sa k nemu dostaneme poriadne tŕnistou cestou, hlavná postava si toho dosť užije. Pokiaľ máte De Nira zafixovaného ako herca jednej úlohy, tak vám Everybodys fine vrelo doporučujem. Taký malý polonezávislý (jedným slovom Miramax) film, ktorý na prvý pohľad možno pohľadí na duši, na ten druhý však ukazuje veľmi tienisté stránky životného obdobia, ktorý si ešte mnohí ani nepripúšťame, že môže vôbec prísť. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nitky (v tomto případě spíše dráty) mezi blízkými by se neměli přetnout. Tedy o tom tento film doufám byl. Ale co nevím jistě je to, pro koho je tahle podívaná vlastně určená, protože jsem si vždy myslel, že film by mě měl bavit a ne, jako v tomto případě, spíše vidět v něm spoustu smutku. Což o to, Robert de Niro i ostatní se snaží, ale oni nemají co hrát, vše je o emocích. Bohužel až moc. I proto Všichni jsme v pohodě (podle mně dost zavádějící název, jelikož jsem myslel, že půjde spíše o rodinnou komedii) v hodnocení shazuji. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Během natáčení se hodně improvizovalo, aby situace nepůsobily strojeně. (Taninaca)
  • Robert De Niro byl od samého počátku Jonesovou první volbou pro obsazení role Franka Goodea. Oslovil ho už v roce 2007. (Taninaca)
  • Okrem mesta New York sa filmovalo aj na viacerých miestach v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Související novinky

Zlaté Globy - výsledky

Zlaté Globy - výsledky

18.01.2010

Kvalitní lidová zábava a boj za ekologii porážejí „vážné umění“ – tak by se daly shrnout výsledky hlavních kategorií Zlatých Globů. Všechny finanční kino-rekordy bořící Avatar se stal nejlepším… (více)

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama