Reklama

Reklama

Uvězněni v čase

Trailer

Héctor a jeho žena Clara se přestěhovali do nového venkovského domu. Jednoho večera Héctorův dalekohled zachytí v blízkém lesíku obraz nahé dívky. Když po tajemném přízraku začne pátrat, je napaden mužem, jehož obličej skrývá zakrvácený obvaz. Na smrt vyděšený nachází útočiště v tajemné budově, která stála v cestě jeho zběsilému útěku nočním lesem. Netuší, že vstoupil do míst, kde se tajně experimentuje s časem. Když se vrací domů, vidí na zahradě svoji ženu a v otevřeném okně... sám sebe. V časové smyčce, do které byl nedopatřením lapen, se roztáčí série katastrof, které budou mít pro jeho další život nedozírné následky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Slušně bizarní smyčka, která neustále bobtná jen díky tomu, že je hlavní hrdina zkrátka naprostej idiot. Hned jsem si při tý příležitosti vzpomněl na podobnýho mamlase, kterej byl pravděpodobně pro španělskýho režiséra inspirací, a to hlavního jelimana v Osudovým doteku, pana Treborna (čti Kačer)... No ale jednou se to zkouknout rozhodně dá. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Sakra dobrá věc.!! Horor to sice není ani náhodou. Sice pomalejší nástup ale zápletka se rozplétá naprosto jasně a logicky s naprosto užásně gradujícím napětím. Když film skončil do mysli se mi vkradla myšlenka....Jak to vlastně skončilo???...... Zatraceně nepříjemná smyčka z které se v podstatě nelze vyhrabat. :-) Za mě 90%. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Že je hlavní hrdina nesympatickej strejc v upnutým svetru bych ještě přežil, ale to, že by mohl soutěžit v soutěži o největšího tupce, to nevydejchám. Vskutku, takovýho blba by málem nevymyslel ani ten nejnametenější scénárista - bohužel, málem - a na to se mi fakt špatně koukalo. Nemůžu sice neocenit, že ten film má jistou atmosféru a napínavost, ale úroveň blbin je tu vážně vysoká. Hlavní hrdina nám například dvakrát skončí v příkopu i s autem uprostřed lesa, pár metrů od sebe, a ještě při tom dokáže porazit odpadkový kontejner, který se v téhle odloučené oblasti uprostřed lesa asi dostal, když v něm přiletěl E.T. No prostě ble. Krom toho většinu věcí provádí jen proto, aby je provedl, sekvence s nůžkami je vážně ohavná - větší naplnění významu slova samoúčelnost by se mi hledalo celkem těžko. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase. Jak zajímavá a problematická látka zároveň. Tentokrát je uchopena na první pohled nevinně, ale po 88 minutách budete mít jiný názor. Celkový vzhled "levného filmu" se nedá jen tak smazat, ale snaha tu je natolik patrná, že nejen ta pěkná nahá dívka v lese vás přesvědčí, aby jste se dávali dál. Časové paradoxy jsou problematické a dost záleží, jak k tomu autoři a divák přistoupí. Osobně jsem Vigalondovi povolil vše a nebyl jsme zklamán. Přesto jde o průměrný film, který vám v jistou chvíli bude naprosto jasný a ztratí kouzlo, ale do té doby buduje velmi slušnou atmosféru na velmi malém prostoru. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Héctor je magor. Už dlouho jsem neviděl film s tak nesympatickým a (alespoň ze začátku) hloupým protagonistou, jehož chování způsobí tolik problémů. To ale neříkám jako výtku... Nevím, co zde bylo záměr, jestli to opravdu mělo být místy tak směšné, jak mi to přišlo. Ale proč ne... Rozhodně zajímavé hrátky s časovými paradoxy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film měl soutěžní premiéru v roce 2007 na Filmovém festivalu Fantastic v USA. Získal zde hned tři ceny, a to za nejlepší kameru, Cenu poroty a třetí místo v Ceně diváků. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno