Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, panečku, to byla jízda ! Ještě, že jsem se zdejším hodnocením nenechal zmást a tento bezvadný, oddechový a nenaročný film jsem si pustil. Je to sice hloupé, ale tak nějak nenásilně. Jak vidět, "teen" komedie se dá natočit i bez neustálého opakování slovíčka fuck v každé druhé větě. Hayden Panettiere je v tomto filmu sviňsky božská ;) ()

jadran90 

všechny recenze uživatele

Světelným mečům odzvonilo, jediové již cvičí s mocnější zbraní - mokrý ručník. Předvídatelný příběh, typická samice a hlavní hrdina takový otloukánek, že kdybyste vyhledávali přes Google slovo "dement", měla by vám vyskočit jeho fotka. Z profilu. Kritika? Možná, jenže takhle nějak přece má teenagerovská komedie vypadat a tato i nějakým záhadným způsobem funguje. Je sympatická, svým způsobem romantická, příjemně vtipná a hudba v čele s Beth potěšila. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přežil jsem počáteční trapnosti, přetrpěl stupidity a další a další trapnosti, pak začal tak nereálný a příběh, o kterém jsem z nevysvětlitelného důvodu chtěl vědět, jak dopadne. Dá se říct, že pro hodně nenáročného diváka je druhá půlka koukatelná, ale ten začátek přetrpí jen málokdo. Navíc jsem se zasmál všeho všudy 2×, takže spíš než komedii bych to viděl na ujetý příběh z nějakého velice podivného života. Objektivně 20-40%, a že mám dneska nějakou rozdávačnou náladu, tak rovnou 2*. Ačkoliv jak tu už někdo poznamenal - nebýt Hayden, tak to jde do odpadu. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno - od filmu jsem čekal víc. Navnadil mě celkem slušný trailer a ostatní humbuk kolem filmu. Ale to je asi tak všechno na co se film zmohl. Nebýt zde Hayden Panettiere tak by film za moc nestál. Ttakhle je to slabý průměr a pro ty, kterým jmého Panettiere nic neříká, ať raději sáhnou po jiném kousku. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

"Ó, jedným slovom bieda", ako sa spieva v jedne piesni od Slížov. Jedna hviezda za vet towel fight a ostatné narážky a citáty na filmy. Inak tento crap nemá nič, čo by mohlo potešiť môjho filmového ducha. Humor na nule, dvaja retardi v popredí a pár, skutočne len dve, pekné ženské. Teenagersky vymazaná, nezábavná nuda, ktorá je najhutnejšia v prvej hodine, potom je tu snaha na "vážny"(brať s rezervou, žiadna dráma sa nekoná) odklon k nejakým tým problémom dospievania a rodiny a bla bla bla. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno