Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Smok 

všechny recenze uživatele

Keď už nič iné, tak táto komédia vleje trochu nádeje aj škaredým intelektuálnym týpkom, že motyka vystreliť môže (je to ovšem málo pravdepodobné), a aj nosatí intelektuáli môžu zbaliť svoju Beth Cooperovú. Ja som sa navyše ešte celkom dobre pobavil pri zďaleka nie tuctovej a celkom príjemnej teenage komédii a to mi stačí, takže celkom spokojnosť. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo ságy hlúpych tínedžerských "romantických komédií". Podľa mňa ešte horšie ako bežný štandard, ktorý často spadá do úplného priemeru. Ale toto? Už vidím ako by taká žena ako Beth vôbec prehovorila s takým chalanom ako David. V reálnom živote jedine, keby ho chcela vysmiať. Sladká "romantika", keď počas jednej noci Beth zrazu zistí, že niekto má aj úprimné srdce túžiace ľúbiť. Škoda, že takéto "osvietenie" neexistuje aj v skutočnom živote. K tomu všetkému trojica stupidných vojakov, ktorí nevedia nič iné len sa mlátiť a vyhrážať. No a čo ešte? Aha, ten záver, čo sa mal tváriť akože je neurčitý, no filmu takého typu také niečo vôbec nepomôže. Čo už, aspoň že na Hayden Panettiere sa celkom dobre pozeralo. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný předseda diskusního kroužku (P.Rust) vyzná při promoční řeči lásku krásné kapitánce roztleskávaček (H. Panettiere) aniž by tušil, že tím odstartuje nejšílenější den svého života. To, že se do studentské komedie pustil i bývalý král rodinné zábavy Chris Columbus je jenom důkaz, že jde o divácky vděčné téma. Miluji tě, Beth Cooper se rozhodně kvalitativně nevyrovná American Pie, ale zaplať pánbůh vysoce převyšuje spoustu jejich následovníků. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Tohle téma, kdy se naprostá nula zamiluje do královny školy, která mu dá přednost před nabušenýma kolíkama, tu bylo už několikrát, ale zde jsem se docela pobavil (ale ve skutečnosti jde jen o naivní pohádku, tohle se prostě normálně neděje...). Hayden Panettiere to zde fakt moc seklo, pár vtípků se povedlo, pro mě 2,5... ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

CARPE NOCTEM. Poněkud zavádějící one night stand založený na tom, že nosatý geek využije maturitní řeči a vyzná veřejně lásku té nejkrásnější plavovlásce, o níž si pamatuje i oblíbenou značku antiperspirantu, ale kterou vlastně vůbec nezná a s níž nepromluvil jediné slůvko. Ta je přibližně v této situaci: http://www.youtube.com/watch?v=u514QzM7KPw&feature=related. Zcela proti zákonům pravděpodobnosti mu roztleskávačka z povolání Panettiere umožní razantně rozšířit sociální obzory a zúžit nosní přepážku. A ano, pokud se odvážíte přiblížit k té nedosažitelné krásce, třeba to dopadne takto: http://www.youtube.com/watch?v=pDcz43pt6r4 5/10 je mírně přemrštěné, ale vzpomínky jsou mrchy a ILYBC mi připomněl každé vyznání, které jsem kdy slyšela. A nevyslyšela:) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)
  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)

Reklama

Reklama