Reklama

Reklama

Dolanův cadillac

  • Velká Británie Dolan's Cadillac (více)

Robinson ztratil ženu svého života, Elizabeth, která měla svědčit proti jednomu z největších zločinců Jimmymu Dolanovi. Než došlo k soudu, zahynula záhadně při „nehodě“. Zoufalý Robinson chce za každou cenu spravedlnost, a když selžou všechny legální prostředky, bere pomstu do svých rukou. Dolan jezdí ve svém cadillacu po dálnici a právě tu si zvolil Robinson jako místo odplaty… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

sevcte

sevcte (hodnocení, recenze)

Já si nemůžu pomoct, ale pro mě to bylo mnohem menší zklamání, než třeba Osvícení :oD a navíc jsem se bavila od začátku do konce. Pár chyb se tam najde, ale co už. 3*

zapp

zapp (hodnocení, recenze)

mrzí mě, že spousta lidí na CSFD filmy nadhodnocuje, člověk si film sežene s nadšením a jásotem a pak po zhlédnutí zjistí, že to byl nejhůře strávený čas..Po zhlédnutí filmu mám jen slabé útržky a asi hodinu poté si z filmu nepamatuji nic.....a jsem rád, díky bohu. SHIT!!!!!

!TOx!C!

!TOx!C! (hodnocení, recenze)

Aha já myslel že to bude až v prosinci v usa a ono to už vyšlo na dvd ve švédsku.. hmm co už :D

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

Film podle povídky Stephena Kinga, která vyšla v USA pod názvem Nightmares and Dreamscapes(Noční můry a snové výjevy), u nás byla rozdělena na dvě knihy, z nichž jedna se jmenuje Dolanův cadillac, což je i první a nejdelší povídka v této sbírce, a druhá je Pátá čtvrtina.

!TOx!C!

!TOx!C! (hodnocení, recenze)

Povídka podle Kinga není nejdelší, tak jsem zvědavej jak se s tím režisér vypořádá :)

Reklama

Reklama