Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem asi už moc starej. Každopádně po prvních dílech jsem jen nevěřícně koukal jak může být taková zhovadilost v červenejch, ale nakonec jsem to dokoukal všechno a docela se i bavil. Hlavní hrdinové jsou nehorázný dementi a to ne v žádnym roztomilym slova smyslu. Prostě to jsou pubertální debilové a aby mi přišli sympatičtí tak by mi muselo být tak o 10 let míň. Ale je pravda, že někdy jsou ty jejich retardovaný eskapády vtipný. 60% ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě to nijak moc nebralo. Asi už jsem na takový seriály moc starej. Přišlo mě to až moc nuceny - blití kolem sebe, hovna na saku apod. Ke konci druhé série ale musím říct, že někdy dokáží kluci i pobavit. Osobně mám nejradši Neila, protože je tak blbej, až je vtipnej. Jinak tu ale moc lidí nemá zrovna dvakrát soudnosti. Stačilo by si seriál trochu srovnat třeba s Big Bangem a místní hodnocení by muselo tak 15% ubrat (dnes 81%). ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Seriál o čtyřech asociálních zoufalcích z nichž jsou tři ještě navíc nesympatičtí afektovaní idioti. Jediný, který mi vyloženě nevadí je Neil. Normálně v těchle seriálech o looserech člověk hlavním hrdinům fandí, ale tu vázně není komu. Některé situace se povedly, ale celkově vzhledem k očekávání velké zklamání. 60% ()

sefa 

všechny recenze uživatele

Možná to je mým vysokým očekáváním způsobeným zdejším hodnocením, možná špatným castingem, či scénářem, ale Inbetweeners mě zrovna dvakrát nechytli. Přirovnání k prcičkám se asi nabízí, ale na rozdíl od této kultovní série (nepočítám díly 4-7), jsou zde hlavní postavy extrémně nesympatické, sexbomby školy tuctové, dialogy nijaké a zápletky bez nápadu. Přirovnávat tuhle věc k How Not to Live Your Life už je fakt velká drzost... Inbetweeners jsou ve všech směrech o pár levelů níž. Chtěl bych ale dodat, že jsem se sledováním skončil v půlce 2. série a tak je kldně možné, že se z tohoto průměrného počinu v druhé polovině vyklube záležitost plná parádního humoru a podpořená nápaditým scénářem. Sám tomu neveřím a nejspíš už to nikdy nezjistím. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Tak mám první šestici 20 minutových epizod za sebou a dojmy jsou značně rozporuplné. Na jednu stranu mě fakt baví nekorektní a hodně přisprostlý humor, ale na druhou stranu mi vadí sitcomovské pojetí (naštěstí bez umělého smíchu) a tudíž hodně přestřelené zápletky. Je to škoda, protože mám tyhle šílené seriály o teenagerech rád a Prcičky, ke kterým je tenhle seriál mnohými (a trochu nepochopitelně) přirovnáván, tak zůstávají nepokořeny. Možná taky proto, že bych radši, aby takový seriál hrál i na trochu vážnější strunu. Uvidíme, jak na tom bude druhá série. Hodnocení série: 3/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Druhá série si nečekaně polepšila a právě tom, co jsem ji vytýkal. Zápletky jsou tentokrát uvěřitelnější a reakce postav reálnější. Vtipy jsou tak mnohem údernější a i když opět staví na absolutně pubertálním a často i dost nechutném humoru, mě to prostě baví. Zejména to neustálé pošťuchování mezi kámošema a často i dost brutálně podané nadávky. Kadence (nejen) slovíčka "fuck" je opravdu vysoká a výbuchů smíchu též narůstá - některé dialogy a hlášky jsou fakt smrtící. Hodnocení série: 4/5 --- TŘETÍ SÉRIE --- Třetí řada zase skočila o malý krůček zpátky, zejména v posledních dvou dílech sklouzla do přehnané a často i docela trapné šablony po vzoru první série. Naopak první čtyři díly byly naprosto vynikající. Ve výsledku mě seriál bavil, leč sitcomové ladění a absence příběhu mě trochu zklamalo. Hodnocení série: 3/5 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama