Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předseda JZD koupí pro venkovské děti, které tráví prázdniny na družstevních horských pastvinách strakatého poníka Minku... Mnoha cenami ověnčený film pro děti. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Schematicky cernobily film pro deti, ktery mel byt zrejme zabavne-poucny, ale misto toho je nudny. Pribeh je o tom, ze si deti vydupaji ponika s tim, ze se o nej budou starat. Pak se o nej jakoby staraji, a pak je konec. Jo, a jednou jim vlastne utece a oni ho zase najdou. Asi tak... Mozna jsem zbytecne prisny, ale me to proste nejak nechytlo. P.S.: Zajimava Veronika Štefanová v roli spravnacke holky. Ta me jedina bavila. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Takový jezeďácký dětský western. Hodně se tu jezdí na koních, pasou se krávy a k tomu zní hezké písničky z té doby. Jinak se ale musíte obrnit trpělivostí, protože ten film je dost nuda. ()

pipapa 

všechny recenze uživatele

Doba, kdy děti byly dětmi a mohly si  bezstarostně užívat své dětství, nezatěžovány konzumem a povinností být předčasně dospělý/dospělá. Doby, kdy ČSSR byla rájem na zemi. Podobné krásné dětství jsem prožila i já a můj bratr. ....1989 se, bohužel, ráj změnil v peklo! ()

GIK 

všechny recenze uživatele

Spíš galeje s Minkou. Děti soutěží v tom, jestli strhnou dřív svého koně nebo sebe. Někdy dost nelogicky poslepované scény s divnou motivací. Tady se Pinkava ještě učil a výsledek tomu odpovídá. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomu bych dal všechny mínusy v jakémkoli věku. Ne, že bych neměl rád koně, nebo něco, ale tento film byl naprosto bezdějový a šíleně nudný. Když přidám mi z duše protivnou muziku, není co dodat. ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele

Minka byla kůň mých snů...měla jsem vyměřeno, že se vejde na balkon...ale nevyšlo to, vysvětlili mi, že kůň, do II.patra bez výtahu, prostě po schodech nevyjde.....rybičky byly slabou náhradou.... ()

MBob 

všechny recenze uživatele

Dětský film, který má svou poetiku a najdou se v něm přesahy do světa dospěláckého. Brilantně skloubeno bezstarostné hravé dětství, dospívání s prvními láskami a i svět dospělých a ani jedna z těchto složek ve filmu není násilně naroubována, k tomu je nutno připočíst obyčejný život na vesnici, soužití a vztah ke zvířatům a i sepětí světa dětí a dospělých a vzniklo nám prosté dílo s mnoha přesahy. ()

Reklama

Reklama