Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (305)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film se mi celkem líbil,hudba byla výborná a hororové scény se taky povedly,ale to by bylo tak všechno.Děj mi připadal takový nedodělaný a vše se korunovalo tím,že klukovi(Kyle Gallner) zmizela na konci rakovina.Ještě bych chtěl dodat,že mi postava faráře(Elias Koteas) nepřišla zbytečná.Hodnocení: 55%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

A jéje, další hororovej film o strašidelným baráku a samozřejmě podle skutečné události. Kolikrát jsme tohle už viděli? Ano, nespočetněkrát. Děj jede podle šablony, diváka nic nepřekvapí, ničeho se nelekne a hned při prvním záběru na ten dům si řekne, že do takovýho baráku se můžou nastěhovat jenom blázni. Nebo také postavy klišovitého a nudného hororu. ()

Reklama

Tayen 

všechny recenze uživatele

Nic originálního, přesto bavilo. Mělo to atmosféru, spád a herce, které bych sice na Oskary nenominovala, ale na Zlatou malinu taky ne. Duchařská věc, kdy se rodina (jak já nemám ráda starostlivé filmové rodiny) kvůli rakovině dospívajícího syna přestěhuje do velkého domu se záhadnou historií, aby to měli blízko do nemocnice, kde na nemocném zkouší novou léčbu. "Kdyby měl halucinace, léčbu přerušíme", volají doktoři. Problém je, že pacient halucinacemi trpí od prvního dne nastěhování, a zdaleka to není jen léčbou. Malilinkatou chvíli jsme postřehla inspiraci Barkerovou Knihou krve - že neuhádnete kterou? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokud se rádi bojíte a věříte na prokleté domy s pohnutou minulostí sáhněte po tomto hororu natočeném podle skutečných událostí. Děj se odehrává v roce 1987 a rodina přestěhující se kvůli synovi trpícím rakovinou do levného domu v Connecticutu nemá vyhráno. V domě straší a není se čemu divit když je zde stará márnice ve které se v dávné minulosti prováděli zvěrstva na mrtvolách, pořádali se tu spiritistické seance a podivné rituály. Noví nájemníci a především syn se stanou v domě svědky podivných úkazů, halucinací zpočátku přisuzovaných lékům na rakovinu (voda na podlaze se třeba změní v krev) nebo zvláštních snů (mrtvolám jsou odřezávány víčka) a nechybí ani záhadné bytosti nebo zohavené mrtvoly. Film disponuje kvalitním a zkušeným hereckým obsazením (Madsenová, Koteas, Donovan) a mladšími zástupci jsou Kyle Gallner nebo hvězdička Amanda Crew. Film umí solidně místy vyděsit, ale občas vytahuje na diváka obehrané lekačky. Povinná zlověstná atmosféra je samozřejmostí a závěr je přehnaný a nepříliš věrohodný. Solidní horor. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

HvC je vynikajícně natočenej, skvělá řemslná práce. Ale jeho největši slabinou je Gallner, když nehraje to ubožátko který umírá a řeší tam jiné věci tak to i ujde, ale jakmile jde do vážnosti tak nezbývá než vyprsknout smíchy. Cornwell po skvělém zážitku s Ward 13 opět dokazuje že má co nabídnout, i když o originalitu tu nejde tak natočil opravdu skvěle řemeslně odvedenou práci. Jen má problém s výběrem herců, a i když Koeatese mám poměrně rád tak tady mi přišel takovej děsně připosranej. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se v Kanadě a to ve městech Winnipeg a Teulon. (Chatterer)
  • Ačkoliv se ve filmu dozvíme, že dům byl zničen požárem a následně přestavěn, ve skutečnosti k požáru nikdy nedošlo a dům dodnes stojí. (Pumiiix)
  • Tento příběh se poprvé objevil v románu "In A Dark Place: The Story of a True Haunting", jehož autorem je Ray Garton. (Chatterer)

Reklama

Reklama