Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

viperblade 

všechny recenze uživatele

GENIÁLNÍ! Rozepisovat se tady o tom, že jeho awesomnost (divné slovo, že?) Neil Patrick Harris alias Barney Stinson je skutečně skvělý komik, je zcela zbytečné. Ale co jsem netušil je fakt, že je to i opravdu dobrý zpěvák. Zde to více než dokazuje. Dr. Horrible ale není jen o Neilovi, je to o dalších skvěle obsazených postavách (Simon Helberg alias Howard z The Big Bang Theory, pro mě neznámá, ale překrásná Felicia Day) anebo i o zatraceně chytlavých a skvělých písních. Nejradši mám tu ze závěru druhé dílu. No co vám budu vykládat, Dr. Horrible je fantastické dílko, které mě na 40 minut vtáhlo do jiného světa. Praštěného, vtipného, muzikálové, krásného… Určitě jsem tento "seriál" neviděl naposledy. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Nesmírně sympatický projekt. Co jiného taky čekat od Whedona? Hold když herci hrají pro radost a né pro peníze, je to znát. Neil zase jednou potvrdil svůj všestranný talent, Fillionův anti-klaďas je vysloveně geniální (the hammer is my penis) a Day je roztomilá a to je hlavní :) Některé songy a scény jsou opravdu výborné a nebýt slabší 3. části, jdu na plné hodnocení. Soundtrack si ho určitě zaslouží. EDIT: Zvyšuju :) ()

Reklama

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený "seriál", ktorý má AŽ tri dvadsaťminútové diely. Odporúčam všetkým, ktorí majú radi Barneyho, resp. Neila Patricka Harrisa z HIMYM. Ako sme sa mohli presvedčili už v niektorých častiach tam, spieva vskutku obstojne. Taká malá zlatá jednohubka, ktorá je okrem iného i dobrou paródiou hrdinských komixových adaptácií. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Poněkud střelený muzikálový úlet, který ale získává body do stupnice diváckých sympatií docela snadno. N.P. Harris je ikona, která se (prozatím) neokoukala a pěvecká čísla mají takové grády a vylévají se v nich takové emoce, až člověk začne vzpomínat na jedny zaplivané uličky pařížského Montmartru. Je to fajn nápad, ale dovedu si ho představit roztažený na cca 5-ti dílnou minisérii o čistých půlhodinkách a ta záměrná ‚lacinost‘ (?) mi chvilkami docela lezla na nervy. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Podezříval jsem ho z toho už dávno a teď to mám potvrzené, Joss Whedon je génius. Všechno, na co sáhne, dopadne perfektně (Buffy, Angel, Dollhouse, Firefly, Serenity nebo Avengers). A co se stane, když spojí síly geniální režisér a geniální herec (Neill Patrick Harris). Prostě bomba. Kde jinde uvidíte jako hlavního hrdinu šíleného vědce a jako záporáka superhrdinu? Tohle je prostě Awesome. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Omračující paprsek Dr. Horribla, který později přemění na smrtelný paprsek, je omračující zbraň, kterou nosí vojáci Alliance v seriálu Firefly, avšak zde ji má Dr. Horrible obráceně. (HappySmile)
  • V seriálu zazní celkem 14 písní. (R´Hell)
  • Potom, co kapitán Hammer skočí na dodávku, kterou se Dr. Horrible pokouší unést, zničí přístroj Dr. Horribla, který dokáže vzdáleně ovládat tuto dodávku. Avšak pěst, kterou tento přístroj zničí, nepatří Nathanovi Fillionovi, ale režisérovi Jossovi Whedonovi. (HappySmile)

Reklama

Reklama