Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris a Nathan Fillion v bláznivém muzikálovém úletu Joss Whedona.? Oh yeah! Ono to totiž vážně funguje. Songy jsou až nebezpečně chytlavý, příběh je jeden velkej úlet a Harris je (zase) legendary. Hodně dobrá muzikálová jednohubka, které by klidně i slušel větší rozpočet a více dílů. Tohle byla totiž fakt sranda. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Ač vznikla během stávky scénáristů, tak o téhle věcičce jsem se dozvěděl relativně pozdě. Že Neil Patrick Harris je skvělej komik vím dávno, že je i muzikálový zpěvák vím kratší dobu (zpívá například ve Sweeney Toddu) - zpívat jsem ho slyšel už v HIMYM, ale až ted jsem ho viděl uplatnit se v obou svých rolích. Docela jsem i kvitoval přítomnost Simona Helberga (Howard z Big bang theory), tak se mi propojily mé dva oblíbené seriály v jeden. A co je ještě lepší? Ty písně byly docela dobré a dost chytlavé! ()

Reklama

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený "seriál", ktorý má AŽ tri dvadsaťminútové diely. Odporúčam všetkým, ktorí majú radi Barneyho, resp. Neila Patricka Harrisa z HIMYM. Ako sme sa mohli presvedčili už v niektorých častiach tam, spieva vskutku obstojne. Taká malá zlatá jednohubka, ktorá je okrem iného i dobrou paródiou hrdinských komixových adaptácií. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ty jo, takhle zhuštěný děj se jen tak nevidí! Tolik postav z mých oblíbených seriálů jsem viděl snad už jen v kravině podobného typu a sice v Dog's Breakfast, ale tohle je snad ještě lepší. Kéž by všechny muzikály měly tak skvělé vlezlé písně jako tohle a ano, nechtěl jsem, aby to skončilo, spíš bych si představoval na toto téma nějakých 6 velkofilmů o délce dvou a půl hodin....jo něco jako Star Wars třeba. Jo a on je i soundtrack? Konečně budu poslouchat něco, co má smysl :-) ()

Trakat 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi potencionální spojení Neila Patricka Harrise a Simona Helberga. Postavy z mých dvou momentálně nejoblíbenějších komediálních seriálu (HIMYM, The Big Bang Theory) spolu na jevišti? To jsem musel vidět a rozhodně jsem nelitoval, i když muzikály osobně nemusím, tak jsem se ani minutu nenudil a Neil Patrick Harris opět dokázal, že umí udělat celý "seriál" v podstatě sám. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Univerzální zadní dvorek užívaný pro scény s uličkou a pro dramatický vstup kapitána Hammera na scénu, je jedna z částí, která byla zničena při požáru studia v roce 2008. (HappySmile)
  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)
  • Potom, co kapitán Hammer skočí na dodávku, kterou se Dr. Horrible pokouší unést, zničí přístroj Dr. Horribla, který dokáže vzdáleně ovládat tuto dodávku. Avšak pěst, kterou tento přístroj zničí, nepatří Nathanovi Fillionovi, ale režisérovi Jossovi Whedonovi. (HappySmile)

Reklama

Reklama