Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

jh666 

všechny recenze uživatele

Podezříval jsem ho z toho už dávno a teď to mám potvrzené, Joss Whedon je génius. Všechno, na co sáhne, dopadne perfektně (Buffy, Angel, Dollhouse, Firefly, Serenity nebo Avengers). A co se stane, když spojí síly geniální režisér a geniální herec (Neill Patrick Harris). Prostě bomba. Kde jinde uvidíte jako hlavního hrdinu šíleného vědce a jako záporáka superhrdinu? Tohle je prostě Awesome. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to ještě předtím, než jsem poznal Harrise (How I Met ...), Helberga (Big Bang Theory) a Felicii Day, takže můžu s klidným svědomím prohlásit, že se tento muzikálek brání i bez známých ksichtů. Nadhled, elegantní humor, a hlavně úžasně zpěvná hudební čísla - nepamatuji si, kdy jsem naposledy viděl muzikál s takto krásně vystavěnými melodiemi. Nevím, zda mám volat po dalších dílech nebo neriskovat a raději si opečovávat tento nezkažený klenot. ()

Reklama

Revanx 

všechny recenze uživatele

Skvelé. Spievajúci Neil Patrick Harris je výborný, ale ani ostatní nezaháľali a dokopy vytvorili skutočne veľmi milú záležitosť, ktorá trvá dokopy iba nejakých 40 minút. Treba však povedať, že toto nie je zďaleka záležitosť pre každého. Ale ak nemáte nič proti low cost kulisám, spevu a neodradí vás ani úplne priamočiary dej, tak budete spokojní. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

To prostě nejde.. Opět jdu proti většině. Vždycky jsem měla ráda Neila Patricka Harrise a říkala jsem jé tak s tímhle hodnocením bude radost přežít těch 40 minut a dokonce se možná i pobavím.. No nebýt toho zdárného konce(protože jsem čekala naprostý opak)tak si asi vystřelím mozek z hlavy. Kdybych si nedělala přestávky alespoň na deset minut tak by mi explodoval mozek...nejsem naprostý milovník muzikálů(a pokud se mi nějaký líbí musí to být genialita např.jako je Singin´ in the Rain). Bohužel mi tam nesedí vůbec žánr komedie - já se nezasmála ani jednou...třeba jsem opravdu moc náročná, ale noa co?? Já se chci bavit a ne litovat toho, že jsem si něco pustila.//Musím dodat, že je to velmi nepříjemné HSM pro starší generaci. ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Veľmi vtipný, premyslený, nekomerčný muzikál, ktorý má s realitou mnoho spoločného.Má zaujímavé, chytľavé pesničky.Či som bol happy alebo nehappy stále ma zaujal a pobavil.Videl som ho asi 5 krát ..je v mojej topke. verzia s cz titulkami . ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Univerzální zadní dvorek užívaný pro scény s uličkou a pro dramatický vstup kapitána Hammera na scénu, je jedna z částí, která byla zničena při požáru studia v roce 2008. (HappySmile)
  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)

Reklama

Reklama