Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

jh666 

všechny recenze uživatele

Podezříval jsem ho z toho už dávno a teď to mám potvrzené, Joss Whedon je génius. Všechno, na co sáhne, dopadne perfektně (Buffy, Angel, Dollhouse, Firefly, Serenity nebo Avengers). A co se stane, když spojí síly geniální režisér a geniální herec (Neill Patrick Harris). Prostě bomba. Kde jinde uvidíte jako hlavního hrdinu šíleného vědce a jako záporáka superhrdinu? Tohle je prostě Awesome. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Koukám, hodně lidem stačí, když je něco "jiné". Lidi, co je na tomhle veselého a vtipného? Pustíte si to někdy znovu? Laciná historka v laciném hávu, kde to zachraňují tři herci a některé písničky, ale jinak podprůměr při jakémkoliv pohledu a měřítcích. Viděl někdo z těch, co tohleto dílko opěvují, Monty Pythons? ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

I přes místní hodnocení jsem nečekal, že bych mohl být tak nadšen. NPH je neuvěřitelný herec, který navíc i výborně zpívá. Navíc hraje úžasnou postavu i parťáka (Simon Helberg z Big Bang Theory - takhle se spojují dva nej sitcomy dohromady) a texty jsou tak promyšlené a zábavné, že ani minutku jsem nepomyslel nad jiným hodnocením... - EDIT: Zde jsou ke stažení moje titulky, kde jsem se snažil písničky zrýmovat i do češtiny. Snad se budou líbit - http://www.zippyshare.com/v/99514173/file.html ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Whedon vie vynikajúco narábať s minimom rozpočtu. Bohužiaľ horšie je to so scenárom, ktorý hlavne v prvej polovici nevie nakopnúť príbeh správnym smerom. Piesne sú vynikajúco napísané, ale majú strašnú produkciu. Nehodia sa tam gitary ani rockové bicie, chýba v nich miesto pre orchester a dychy. Dosť sklamanie, ale záver stojí za to a prináša to, (aj) pre čo sme milovali Buffy a Firefly - emócie! ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě naprosto geniální! Smála jsem se od začátku do konce. Má to skvělou myšlenku, parádní písničky s texty, co mají nějaký význam. Takhle nějak by měla vypadat každá správná komedie, žádné zbytečné průtahy a zdlouhavé scény, nic co by tam mělo být navíc, a nic čeho by mělo být méňě, prostě paráda a já jsem nadšená :o)) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Univerzální zadní dvorek užívaný pro scény s uličkou a pro dramatický vstup kapitána Hammera na scénu, je jedna z částí, která byla zničena při požáru studia v roce 2008. (HappySmile)
  • V seriálu zazní celkem 14 písní. (R´Hell)
  • Omračující paprsek Dr. Horribla, který později přemění na smrtelný paprsek, je omračující zbraň, kterou nosí vojáci Alliance v seriálu Firefly, avšak zde ji má Dr. Horrible obráceně. (HappySmile)

Reklama

Reklama