Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

H34D 

všechny recenze uživatele

Skromné, nenápadně a všedně vykukující dílko, které uvnitř skrývá nefalšovaný talent, neodbyté texty a vlastně i nenápadnou promyšlenost. Je to patřičně nadsazený, hravý (zejména z herectví N. P. Harrise a N. Filliona je to vyloženě cítit) a úsměvný kousek, avšak o genialitě, či schopnosti zaujmout na více zhlédnutí se zase hovořit nedá, příjemné je to pouze jednou a efekt nadšení je stejně tak dočasný. V drobnůstkách a praštěné atmosféře zůstává Dr. Horrible's silný... 7/10 ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Muzikál? Ano! Film o superhrdinech? Ano! Film kde je nejzlejší postava kůň? Ano! Niel Patrick Harris znovu dokazuje, že kromě komediálního talentu umí také zpívat, poprvé nás o tom mohl přesvětšit v divadelní verzi Sweeny Todda, kde hrál mimojiné Tobbyho. Muzikál, který nadchne originalitou a humorem, který si střílí z komixových klišé, a ke konci působí jako drama...co více by si divák mohl přát? Jedině tak pokračování... ()

Reklama

Trakat 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi potencionální spojení Neila Patricka Harrise a Simona Helberga. Postavy z mých dvou momentálně nejoblíbenějších komediálních seriálu (HIMYM, The Big Bang Theory) spolu na jevišti? To jsem musel vidět a rozhodně jsem nelitoval, i když muzikály osobně nemusím, tak jsem se ani minutu nenudil a Neil Patrick Harris opět dokázal, že umí udělat celý "seriál" v podstatě sám. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Skutečně horrible. Já vím, záměrně, ale bohužel už ne i vtipně. Jediné světlé momenty tak jsou pěvecké pasáže, ve kterých to funguje jak má (především úvod a závěr druhého dílu jsou vskutku perfektní), ale jak se mluví... Darmo mluvit, je to peklo. Přesto již jen kvůli tomu, že Whedon zkusil něco neotřelého, jsem byl rozhodnut udělit mu kladné hodnocení. Jenže pak přišla finální epizoda a můj záměr vzal rychle za své. Zatímco v těch předchozích je vidět, že se to aspoň nebere vážně, tak hraní si na velkou tragédii nefunguje a působí směšně více než cokoli jiného. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Podezříval jsem ho z toho už dávno a teď to mám potvrzené, Joss Whedon je génius. Všechno, na co sáhne, dopadne perfektně (Buffy, Angel, Dollhouse, Firefly, Serenity nebo Avengers). A co se stane, když spojí síly geniální režisér a geniální herec (Neill Patrick Harris). Prostě bomba. Kde jinde uvidíte jako hlavního hrdinu šíleného vědce a jako záporáka superhrdinu? Tohle je prostě Awesome. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)
  • Omračující paprsek Dr. Horribla, který později přemění na smrtelný paprsek, je omračující zbraň, kterou nosí vojáci Alliance v seriálu Firefly, avšak zde ji má Dr. Horrible obráceně. (HappySmile)
  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno