Reklama

Reklama

Pomsta mravenců

(TV film)

V asijské vesnici Ban Tao se náhle objeví obrovské množství agresivních mravenců, kteří útočí na vše, co se jim postaví do cesty. Právě napadli mladou domorodku s maličkým dítětem...Entomoložka Claire Duboisová v televizi vysvětluje chování mravenců a zdá se, že jim přisuzuje jakousi inteligenci. S tím ale nesouhlasí její známý doktor Horys Lenert zvaný Len. Není se co divit, je pověřen ve spolupráci s armádou ohroženou oblast evakuovat a mravence zničit. Dělá to už léta a disponuje speciálním postřikem, který všechnu druhy mravenců spolehlivě zabíjí.První vlna hubení nebezpečného hmyzu je úspěšná a prezident velmi spokojený. Dorazí však zpráva, že se mravenci objevili znovu. Velitel armádní jednotky Cortez a jeden z jeho mužů se navíc stali svědky podivného jevu: Mravenci vytvořili jakési organizované řetězce a zaútočili na ně z větví stromů. Jeden se Billovi dostal pod ochranný oblek a uchem mu vnikl do těla. Od té doby se Bill chová velmi podivně... (TV Prima)

(více)

Recenze (66)

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film u mě spíše vzbuzoval smích než strach. Při prvních scénách jsem si sice říkal, že by to mohl být dobrý film, ale rychlost, kterou mravenci požírali, a to, že neodnášeli nikam zbytky, mě velice překvapilo. Střední část mne vůbec nenadchla, a místo "hororových" prvků, jsem spíše vypozoroval prvky parodie na nějaký normální film. Závěr tomu dal "korunku", když se krvelační mravenci rozhodli vyjednávat s "armádou", ve které umí všichni vojáci perfektně anglicky. Pokud tedy pominu ty americké vozidla, angličtinu a rychlost přemisťování mravenců, byl tento film o ničem a nezaslouží si víc, něž jenom uložení do spodních regálu žebříčku filmů. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco podle pozvolnějšího svahu mraveniště poznáte ve volné přírodě jih, tak sledováním vendety blanokřídlých poznáte pochybné tvůrčí umění pana Manuse, diletantského packala na režisérském štokrleti, jenž zaujme svou zhovadilostí leda tak diváky s mozkem rozleptaným kyselinou mravenčí. Po skončení jsem na vlastní oči viděl Sekorova Ferdu oběšeného na klice na svém puntíkovaném šátku a pod ním hlavou kroutícího, zcela bezradného Brouka Pytlíka, co tvrdil, že nic podobného nikde nikdy neviděl - a že on toho viděl opravdu hodně.. ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že nemáme doma mravence, protože kdyby to jenom okem nějaký zahlédl a viděl třeba to, jak efektivní laso nebo cesta se z nich dá vybudovat, pomstu by rozhodně chystal ještě horší, než byl tenhle “film”. Opět děkuju Primě Cool za sondu do spodiny toho nejhoršího odpadu, tohle bylo dobrý peklo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nosí červenou puntíkovanou mašli kolem krku, je vynalézavý, nebojácný a vždy si poradí. Jejda, o tomhle to vlastně není. Agresivní mravenci, láhev chlastu a další důkaz toho, jak by to asi nemělo vypadat. Odstavte mozek, vezměte speciální postřik, začínáme. Neexistující scénář se tentokrát snaží pomocí nezajímavých postav vyprávět cosi o smrtonosné armádě mravenců kdesi v Asii. A jeden kvalitní dialog střídá druhý, jedna promyšlená scéna druhou. A zmiňovaný veselý chlapík Ferda Mravenec se obrací v hrobě. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Pokus o sci-fi s mravcami, ktore ako sa ukaze spolocne stvorili daky mravci mozgo-pocitac a riadia obranu proti ludom. Rozpocet urobil svoje: okrem ubohych efektov a poslabsieho scenara sa este na konci pridal dost nepochopitelny zaver o dakej vesmirnej lodi ci co... Ani hlava ani pata. Vsetkemu nasadil korunu daky kreten v nasej distribucnej firme nazývajuc film "HIVE" takmer dokonalym prekladom "Vrazdiace mravce II" Uz len marabunta chýba... Strašné... brrrr ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Filmovou lokací, kde se natáčelo, se stala thajská provincie Krabi. (SOLOM.)

Reklama

Reklama