Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richard, Ron, Jonathan a Tim jsou čtyři kamarádi ze studií, kteří mají zvyk se jednou za rok na několik dní sejít v pronajaté vile, pořádně si vyrazit z kopýtka a hlavně odpočinout od rok co rok prázdnějšího života, jehož mladistvým ideálům zůstali na míle daleko. Letos je jim už čtyřiačtyřicet, což v tomhle věku stačí jako důvod, proč to oslavit. Den za dnem splývá v jednom velkém drogově-alkoholovém opojení, když tu se přihodí něco, co razantně zasáhne jejich životy a změní je jednou provždy. (dopitak)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (43)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tohle je... prostě drsný. Šílená jízda do nejhlubšího a nejtemnějšího pekla mužské krize středního věku, touhách, očekávání, seberespektu a rocknrollu. Dámské publikum nemůže nikdy ocenit a pánské publikum si po tomhle zážitku bude chtít sednout do prázdné místnosti, zapálit si svoje poslední cígo, otevřít svoji poslední flašku whisky, poslouchat, přemýšlet a vzpomínat... http://www.youtube.com/watch?v=5494M9IcX9A ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

No safra. Taková malá filmová rapsodie. Deprese, přátelství, drogy, deprese. Režije prvotřídní. Kamera plus hudba mi zadělala na zvláštní náladu a silný dojem. A Thomas Jane konečně v něčem dobrém. Kéž by se dalo vyhnout té zločin větřící policistce. -"To forget this feeling is to fail. And if we forget..." ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Chlapci moji ... vaše problémy, "dobabrané" životy a vašich démonov ten chľast a drogy neprevalcujú, a to teda doktorko miešal bombastické koktejly, ale ešte viac umocnia. A do toho ten starý sľub, ktorý rozoberať nemienim. Muzika fantastická, spolu s ňou z toho išiel ten správny fíling ... žiadna sranda. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Každý z těch čtyř měl svůj zdroj neumlčitelného smutku. Problém však byl v tom, že všechny čtyři dílky měly zapadnout v konečnou mozaiku zmaru, která se navíc měla zhmotnit v krví ztvrzený list klukovské úmluvy. Tahle mozaika, zatímco v jednotlivých svých elementech byla působivá(I díky výborným hercům), tak jako celek byla nekompaktní, neuvěřitelná....myšleno k neuvěření. Taková koncentrace sebedestruktivní frustrace byla na jednu sešlost prostě moc a důvod ukončení toho všeho na pokyn dávného slibu reálnosti nenapomohl. Přesto si film za výtečnou sondu do strastí pětačtyřicátníků, do spektra tragédií, které se nedají překonat, i do složité psychoanalýzy všech těch sešlostí s přáteli z mládí(která často místo odreagování přinášejí muka melancholie)......přesto si za ní film zaslouží kladné hodnocení. 70% ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Koukat se na čtyřicátníky, kteří mají pocit, že jim ujíždí vlak, pravda, mnohé se jim úplně nezadařilo....a tak pijou a hulí a berou drogy a vystrkujou na nás holé zadky a občas i něco řeknou. No kulisy jsou atraktivní - teráska, moře, pěknej strom...ale tohle si asi víc užijí pánové, těm to asi možná i z duše mluvit bude, někdy, pro mě skoro i mrhání času. Jeden takovej v bleděmodrým doma stačí, čtyři na plátně je až moc. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na kopcoch Big Sur a na ďalších miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama