Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Může jedna žhavá noc plná lesbického sexu dvou neznámých žen vyústit v něco hlubšího? a je to snad láska? to si musíte odpovědět sami, ale já vám prozradím, že se na to kouká velmi příjemně. Jak na sexuální scény, tak na ty konverzační, kdy holky zlehounka a opatrně povolují uzdu své upřímnosti a odhalují před sebou nejen svá těla. Pokud je láska jen chemická reakce v našem mozku, zaslouží si Medem Nobelovku za chemii, protože vzorec jejího vzniku zapsal dokonale. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

S cizí ženou v cizím pokoji. ___V životě se stávají zvláštní věci. Stačí hádka se sestrou, předčasný odchod z restaurace, rozhovor s neznámou cizinkou, která zapíjí smutek... a máme tady hergot problém! ___Krásná atmosféra filmu podbarvená jemnou hudbou. Bohužel čas zakonzervovat nejde. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Dvě ženy se sejdou v jednom hotelovém pokoji a užívají si lesbické lásky plnými doušky proložené vyprávěním si o životních radostech i starostech. Toť z děje vše. Ženy jsou to pěkné, kamera se nevyhýbá full frontal pohledům, ale do žádných podrobností nejde, což je dobře. Hodně podobné s dramatem V posteli, kde je muž a žena, tady jsou to dvě ženy, ale podstata filmy je stejná. ()

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Ten film má tak neskutečně nádhernou atmosféru a tak zvláštní konec, že je těžké to popsat, ale bohužel to bylo tak strašně dlouhé, že se to po prvních 45 minutách začalo až moc táhnout. Zkrátka na film, jehož děj se odehrává během jedné noci je těch 103 minut až moc. Doporučuji rozhodně sledovat v noci. ()

TerushkaJ 

všechny recenze uživatele

Film plný ženské krásy, nepoznané touhy, italského umění a nakonec i lásky, co vznikla v jednom pokoji za jednu noc. Dokonalá těla tvarovaná tlumeným světlem, jakoby připomínala díla renesančních malířů spolu s freskami prohlížející skrz dějiny na přítomnost mě dokonale mátly v uvědomění si, co je tady větší umělecké dílo. Symbolika ztrácející se v alkoholem omámené mysli, která touží v tu noc jen po jediné a co dostane? Šíp do srdce, lásku. Dokonale vybraná hlavní píseň Loving strangers je tím nejlepším, co ho mohlo okořenit. Je to dávka něhy pro oko, o něco menší slast pro ucho, ale celkově je to nádherné sensitivní dílko, které rozhodně nevidím naposled. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno