Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie zbytočné pokračovanie, postavené na jednoduchej zápletke a klišé, ktorá má tento krát prezentovať pravého vianočného ducha s pohľadov dvoch huličov. Tam, kde bol prvý film neuveriteľne zábavný, sa druhý a teraz už aj tretí diel snažia o príliš očividnú komerčnú zábavu. To ale neznamená, že sa tu nenájde pár skvelých scén. Zhulený Santa, decko na kokaine, alebo hod ping pongovou loptičkou. Nejedná sa o výborné scény, ale nedá sa im uprieť určitá dementnosť, ktorá filmu do značnej miery v mnohom pomáha. Inak je to rutinná záležitosť. Harold a Kumar by si zaslúžili poriadne trafený príbeh. Nie len náznaky hlúpostí a nelogickostí. O tom predsa prvý film bol. Určite poteší štek NPH, ktorý krásne vysvetlil mýtus okolo svojej osoby a dokázal si zo seba spraviť fantastickú srandu. Hlavne jeho stretnutie s Ježíšom je nezabudnuteľné. Priemerná komédia, ktorá neurazí a ktorá pripomenie fanúšikom, prečo sa nám prvá časť tak veľmi páčila. 3D efekty nevyužité, alebo až príliš samoúčelné, ale na to sa môžeš jeden vykašlať. Každopádne je to zneisteľné a úsmevné čo sa nedá povedať o mnohých súčasných komédiach. 50% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se to tak se to, aneb komedie plná omylů o honbě za vánočním stromkem. Po výborné jedničce a vlažné dvojce se Kumar s Haroldem opět trochu posilnili a přiběhli s vydařenou trojkou, která mě bavila daleko víc, než třeba oba poslední Hangovery. 3D: ***** tentokrát není jen zkratka na obalu lapající chtivé zákazníky, protože tvůrci tentokrát vzali tenhle formát smrtelně vážně a celý film na vás i kolem vás z obrazovky něco lítá, nebo vystupuje. Perfektní komedie pro demonstraci telky známým i pro vlastní potěšení. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh třetí ve 3D začíná o vánocích. CITÁT - (SANTA KLAUS) - Dobrá, za půl hodiny u saní......... Na vánoce přijel Carlos (Danny Trejo) a celá rodina. A problém vlastně začal už na samém počátku. CITÁT - Vánoční strom bude ozdobou tohoto domu......... Jenže film má název Zahulíme, uvidíme, tak jak to asi může dopadnout? Haroldovi přijde balíček a protože přišel na Kumarovu adresu, kde už Harold několik let nebydlí, přivezl mu ho Kumar domů. No a Harold má tu návštěvu, úchylnou na vánoční stromeček. Je úplně jasné kam se vydá následující děj a co bude tou zkázou v příběhu. Hulení a ..... vánoční stromeček. Pravda, obsah balíčku má podivné chování a ne zrovna moc věrohodný začátek svého "letu". Ale co se dá dělat, je to zhulený film a tak to musí fungovat. V tom filmu nejen, že fetuje Santa, ale i jeho zákazníci, tedy malé děti. CITÁT - Ty vole, si fakt zaříkávač dětí........ Scéna, kdy obrovský sněhulák z dýmkou ničí město a hází po Kumarovi a Haroldovi židovskou hvězdu je prostě úžasně ďábelská. A to její vyvrcholení - paráda. CITÁT - To je v prdelííííííííííí......... Další povedená scéna je ta ze sloupem, chcal jsem smíchy. (65 minuta). A to jsem ještě napsal o formeláckym ptákovi - to je opravdu s(u)jetý. Příběh se dá svou kvalitou přirovnat k prvnímu dobrodružství. Je tu akce, trochu nechutenství, nadupané vtipem, okořeněné sexem a vložené do nejsvětějšího prostředí vánočních svátků. CITÁT - Žádnej problém, veselé vánoce a ahoj ve čtyřce......... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $35,061,031Tržby Celosvetovo $36,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,517,619 //počet predaných kusov 201,376Tržby za predaj DVD v USA $6,469,677 //počet predaných kusov 427,302║ o niečo zdatnejšie než predošlí diel ale na jazdu z prvého sa to proste nechytá, absolútne to už nemá patričnú iskru a zábavnosť /35%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)
  • Kal Penn se kvůli roli ve musel vzdát pozice v Bílém domě. Mimo jiné patřil mezi blízké poradce prezidenta Barracka Obamy. Po skončení filmování se do funkce vrátil. (chelseaman22)

Reklama

Reklama