Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍŠ, CO SE MI DNESKA STALO? NECHTĚNĚ JSEM DOSTAL DĚCKO NA KOKAIN, MÁLEM UHOŘEL ZAŽIVA (díky ukrajinskejm gangsterům), BYL JSEM ZDROGOVANEJ KRETENSKEJMA PUBERŤÁKAMA A PAK TANCOVAL NA VÁNOČNÍ ŠOU, MÁLEM SI URVAL PÉRO A NAKONEC STŘELIL DO KSICHTU SANTU CLAUSE (fakt existuje!!). PROČ? PROTOŽE JSEM CHTĚL, ABYS MĚL KURVA DOKONALÝ VÁNOCE!“..... /// Víte co mě nikdo neřekl? Že se tady hází exkrementama (no dobrá, tak hovnama), vtipný maj bejt kecy o hulení péra (neboj, blejt se bude taky...), je tady nějakej ,,řiťomrd“ a ,,prdička vagínová“, teda věci, vedle kterejch je zhulený malý děcko vlastně vtipný. Můj 12ti letej syn se baví (hlavně to neříkejte manželce – tý mojí...), protože slova ,,píchání“ a ,,kundy“ v Pokémonech (či co to dneska dávaj) moc nepoužívaj. Dospělí se chovaj jako děti a děti... (jsou zhulený – ale to už jsem psal...). Šílenej vánoční příběh, kterej mohl (FAKT!!!) bejt dokonale absurdně černohumornej, kdyby to nekurvili trapáckejma vtípkama(?). Já prostě TYHLE věci nemusím. Opravdu nevím, jestli se smát přilepenýmu péru (ke sloupu, jako v tom Vánočním příběhu...), zjištění, že palačinky jsou pro homouše (pozor...kontrolní otázka: mám rád palačinky?...) a čekat, jestli přijde teplej Barney. Jo a vo čem to vlastně bylo? No a není to jedno?.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám chuť (po Vánocích) na vánočního špeka. 2.) Pobaví mě, že je Ježíš kazišuk. 3.) Honím do pudrem navoněný ponožky (jen pro zajímavost – to už jste 3!). 4.) Thx za titule ,,cl3rick“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Styl prvního dílu se nám vrátil a třetí díl je o mnohem lepší jak díl druhý, jen nechápu to horší celkové hodnocení. Já se bavil a schánění stromku takovým stylem se mi prostě zamlouvá a za mě je to krásných 65%. Ubírám hodnocení za kolikrát trapné scénky, kterému se ani tento díl nevyhnul. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Třetí shledání dvou huličů, Harolda a Kumara. Po vizuální stránce perfektní bláznivina, avšak nelze to brát jinak než jako jednohubku na odpoledne. I když byl nápad s vánočními huliči dobrý, dalo se z toho vyždímat mnohem více, klišé tam bylo teda požehnaně a oproti prvním dvěma dílům prostě nebylo to pravé ořechové, co bych od Harolda s Kumarem čekal. Přemýšlel jsem nad tím, a nebyl jsem nijak zklamán, jen jsem si nějak nevzpomínal na takovou kupu vtípků jako v jedničce či dvojce, 2 hvězdy. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

"Budete plakať od smiechu a keď nie tak ste idioti" tak tieto silné slová na obale vo mne vzbudili výzvu k tomu aby som zistil či je ten film ozaj taký dobrý. Od smiechu som neplakal to mi bolo jasné ešte pred pozretím, ale musím povedať, že pár vtipných vydarených momentov sa našlo. Úctyhodné bolo zbadať vo dverách veterána Dannyho Treja, ktorý dobre pôsobil aj v rodinnej adaptácií silne rešpektovaného ocinka. Celkom dobre tvorcovia načasovali a využili predvianočné obdobie, ktoré odštartovalo zábavu, pretože úvodný prízemný humor s titulom húlime všetko čo sa dá na vôbec neoslovil. Mohla byť z toho aj lepšia komédia bez niektorých defektovaných scén ako nahliadnutie do šatne tancujúceho kamoša či poníženie Ježiša. Ale zase na druhej strane ak by anjeli v nebi vyzerali tak ako v tomto filme, tak chcem ísť určite do neba, takže dávam 40%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak překvapivě jsem se bavil i u 3 dílu, ale zároven podotýkám že mě to už tak nebavilo jako výborná jednička. A tvůrcům vzkazuju, netočte 4 díl a skončete dokavaď Vás mám ještě rád. Příběh začíná pár let po druhém dílu ale divákům je to na prd protože každá postava co hrála v původních dílech vypadá uplně stejně, žádná větší změna. Herci byly výborní, neříkám že hrály bůh ví jak skvěle ale hrály co měly a pobavily mě a to obzvlášť Harris kterej mě svojí celou scénou naprosto dostal a to ho nijak nevyznávám. Pár nápadů bylo dokonalých(Wafflebot) a pár spadaly spíše do nuceného humoru který mi přišel trapnej(scénárista neví kam dál tak nechá hlavního hrdinu sestřelit Santu Clause). I přes všechny neduhy jsem se bavil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)
  • Kal Pen prozradil, že mnoho členů filmového štábu bylo ve skutečnosti dělníky z automobilových továren v Detroitu. (spiderpig)
  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)

Reklama

Reklama